WELKOM OP AFSTEMMINGEN, DE FIJNE AQUARIUS ENERGIEËN

Kennis maken met René Meulenbeek

Hallo en welkom op Afstemmingen.com. De website die een mooie en ruime keuze in spirituele energieën aanbiedt onder de naam Afstemmingen. Aquarius Energieën, want helemaal van deze Nieuwe Tijd. Energieën die gebruikt kunnen worden om je spiritualiteit heel gericht verder te ontwikkelen. En die bijv. ook voor healing, bewustzijn en liefde bedoeld zijn. Deze afstemmingen zijn ontwikkeld door de maker van deze website: Energiemeester René Meulenbeek. Die ook de persoon is achter de website Soul Reiki (uit mijn afstemmingen ontwikkelde nieuwe vorm van Reiki). En van de Engelse en Duitse variant van Afstemmingen.com. Als je benieuwd bent naar wie deze René Meulenbeek eigenlijk is, en als je graag wat meer wilt weten over hoe deze afstemmingen tot stand zijn gekomen, dan nodig ik je uit hier nog wat verder te lezen.

Op weg naar een betere wereld

In mijn jeugd was ik nogal een dromerig type. Als kind van de zestiger en zeventiger jaren was ik gevoelig voor de nieuwe wind die er waaide, keek ik graag naar het goede in mensen en ben ik dat later ook op mezelf gaan toepassen. Kijken naar wat ik aan mijzelf zou kunnen verbeteren. Hoe mijn wereld te veranderen en te verbeteren is. Ik had ook een soort halfbewust gevoel dat deze wereld niet was zoals deze moest zijn. Dat er veel te verbeteren was en dat dit er ook aan stond te komen. Als een echte gevoelsmens zat dat heel sterk in mijn gevoel verankerd. En toen ik veel later eenmaal mijn eigen weg daarin begon te vinden, kwam er een soort rust en voldoening in mij: dit is wat bij je past. Dit werkt voor jou, dit is jouw weg.

De grote waarde van verbinding met je Hoger Zelf

De grootste spirituele sprong voorwaarts kwam nadat ik via een boekje allerlei oefeningen ging doen om je te verbinden met je Hoger Zelf. Dat ging me veel gemakkelijker af dan ik verwacht had. En de relatie die ik daarna ontwikkelde met mijn Hoger Zelf heeft mijn leven in vele opzichten positief veranderd. Ik ontving allerlei intuïties die samenhingen met mijn interesses en vragen. En dat leverde uiteindelijk nieuwe en waardevolle mogelijkheden op. Daardoor ontdekte ik dat je je kunt verbinden met energieën en hoe leuk en waardevol het is om daarmee te werken.

In samenwerking met mijn Hoger Zelf lukte het me bewust energieën te channelen en ze ook zelf te ontwikkelen. Een energie zo maken als voor een bepaald doel wenselijk is. Dat is ook de reden waarom ik de naam Energiemeester gebruik (zoals iemand die Reiki inwijdingen geeft een Reikimeester wordt genoemd). Deze energieën hebben de naam Afstemming gekregen. Omdat je bij het proces jezelf afstemt, op een goede manier een verbinding met deze energie tot stand brengt zodat je er op een zuivere manier mee kunt werken.

Het ontwikkelen van afstemmingen

Na het leren werken met energieën begon ik dus ze te ontwikkelen tot verschillende afstemmingen. En ben ik me gaan specialiseren in het over afstand geven van deze afstemmingen aan andere mensen. Want dat werkt praktisch nu eenmaal het gemakkelijkst. En dat is daarna mijn werk geworden: energieën ontwikkelen, deze voor deze website beschrijven. En deze afstemmingen geven aan de mensen die daar graag ook gebruik van willen maken.

Het is voor mij een groot plezier dat ik de mogelijkheid heb om dit te kunnen doen. Ik weet dus hoe enorm waardevol het kan zijn om je te verbinden met het deel van je ziel dat heel dicht bij je staat, je Hoger Zelf. En daarom heb ik nu een methode ontwikkeld waarmee je dit verbinden met je Hoger Zelf nog een stukje gemakkelijker gaat dan ik het destijds heb gedaan: het Hoger Zelf Pakket. Ik wens iedereen toe ook weer bij je Zelf te komen met alle positieve gevolgen en vreugde en voldoening die dat voor je kan opleveren.

En wat daaruit ook nog voortkwam: de nieuwe reikivorm Soul Reiki

Bij het werken met mijn afstemmingen vroeg ik me op een gegeven moment af: zou het niet waardevol kunnen zijn om afstemmingen ook in de vorm van Reiki of Energiewerk aan anderen te kunnen doorgeven? Deze uitdaging was niet alleen een mooie zoektocht, maar heeft ook succes opgeleverd. Het is uiteindelijk uitgemond in het ontstaan van Soul Reiki: rechtstreeks met je Hoger Zelf in contact staan bij het doorgeven van spirituele energieën. Je Hoger Zelf bij healing de dingen laten doen die het zonder enige moeite tot stand kan brengen, wat voor ons alleen heel moeilijk en vaak zelfs onmogelijk is. Een geweldige partner in healing (lees hierover veel meer op mijn website Soul Reiki).

Ik hoop dat heel veel mensen hun weg mogen vinden op het spirituele pad en ook heel veel voldoening mogen putten uit wat het leven allemaal te bieden heeft. Of dat nu met mijn afstemmingen of Soul Reiki is, of op een andere manier. De Aquarius Tijd met al zijn nieuwe mogelijkheden is aangebroken. En ik bied een mogelijkheid daarmee aan de slag te gaan. Voor iedereen die met mijn afstemmingen aan de slag wil: hartelijk welkom! Ook welkom is iedereen met vragen over deze website, mijn afstemmingen of over Soul Reiki: Contact.

Hartelijke groeten,

René Meulenbeek

Steenderen, Nederland

Home
Soul Reiki
Contact