Soul Reiki Workshop

DE SOUL REIKI WORKSHOP, BEZIG ZIJN MET HEALING EN SPIRITUALITEIT

Zelf je healing ter hand nemen

Naast mijn afstemmingen is er ook de Soul Reiki Workshop. De Workshop is een eenvoudige manier om Soul Reiki te leren kennen. Daarnaast is er ook nog de Soul Reiki Opleiding voor Energietherapeut, die uit verschillende modules bestaat. Hiermee kun je een Soul Reiki Energietherapeut worden. De Workshop en de Modules van de Opleiding zijn beide bedoeld om zelf je healing ter hand te nemen. En voor wie dat wil om ook je geliefden daarmee een healing te kunnen geven. De opleiding is vooral bedoeld voor mensen die meer willen, en ook een eigen praktijk als energietherapeut zouden willen beginnen.

Van afstemmingen naar Soul Reiki

Soul Reiki is een nieuwe vorm van Reiki die uit mijn afstemmingen is voortgekomen. Het is een manier waarop je spirituele energieën niet alleen bij jezelf kunt activeren of oproepen. Zodat ze door je aura en lichaam gaan stromen. Maar ook met de bedoeling dat deze voor Reiki aangepaste afstemmingen uit je handen gaan stromen. En je ze daarna naar bepaalde plekken kunt sturen die een healing kunnen gebruiken. Of voor specifieke doeleinden zoals het bevorderen van je welzijn, en het stimuleren van bepaalde spirituele aspecten van jezelf. Dit gaat in samenwerking met je Hoger Zelf. Jij bent het kanaal waardoor deze energieën op aarde mogen komen. Je Hoger Zelf doet het moeilijke werk. Tijdens de Workshop en de Opleiding leer je jezelf te verbinden met je Hoger Zelf, en zul je bemerken hoe waardevol de samenwerking daarmee is. En wat er dan allemaal mogelijk wordt.

Meedoen met de Soul Reiki Workshop

De Soul Reiki Workshop is een gemakkelijke manier om Soul Reiki te leren kennen en deze uit je handen te laten stromen. Je leert daarbij wat je Hoger Zelf is, en ontvangt de afstemmingen (Hoger Zelf Pakket) om het verbinden met je HZ gemakkelijker te maken. En ontvangt de Soul Reiki Tools Liefdes Handen en Helende Handen. Je leert daarnaast hoe je communiceert met je HZ en hoe gemakkelijk het is Soul Reiki aan jezelf en anderen te geven. Ook op afstand. Bovendien is de Soul Reiki Workshop helemaal niet duur. Meer informatie daarover lees je hier. Na de Workshop kun je als je wilt nog de Basismodule Light doen. En eventueel een van de andere modules. Wil je meer met energieën gaan doen, doe dan ook mee en vul het onderstaande formulier in.


Soul Reiki Opleiding

Soul Reiki

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]