Soul Reiki Opleiding

DE SOUL REIKI OPLEIDING, VOOR WIE MEER WIL MET ENERGIE EN HEALING

Voor mensen die graag met energieën bezig zijn

De Soul Reiki Opleiding voor Energietherapeut bestaat naast de Soul Reiki Workshop.Als een vervolg daarop of voor wie meer wil doen met energieën. Soul Reiki is voortgekomen uit mijn afstemmingen, die ik met deze nieuwe reikivorm een bijzondere toepassing heb gegeven. Bijzonder aan Soul Reiki is de samenwerking met je Hoger Zelf, waardoor er veel meer mogelijk wordt. Omdat je Hoger Zelf niet gebonden is aan tijd en ruimte, en je daarmee steeds een spirituele meester aan je zijde hebt. Daarmee wordt het allemaal veel gemakkelijker en krijgt de Reiki veel meer kwaliteit en mogelijkheden.

Verschillende Soul Reiki Modules

De Soul Reiki Opleiding bestaat uit meerdere modules. Heb je de Workshop niet gedaan, dan is de Basismodule de start van de opleiding. (Voor wie de Workshop wel heeft gedaan is er de Basismodule Light.) Net als de Workshop kun je de opleiding alleen voor jezelf en je geliefden en kennissen doen. Maar deze is speciaal bedoeld voor wie een Soul Reiki Energietherapeut wil worden, om je eigen Soul Reiki Praktijk te starten. Na de Basismodule kun je je nog specialiseren en kiezen voor een paar mooie vervolgmodules. Meer informatie daarover lees je hier. Tijdens de Workshop en de Basismodule geef ik daarover veel meer informatie. En je kunt hieronder natuurlijk alvast de Brochures van deze modules aanvragen.

Soul Reiki: samenwerken met je Hoger Zelf

Het is erg fijn om met Soul Reiki te werken. Het voelt als een Healing en een Meditatie ineen, voor zowel jezelf als voor degene die je een behandeling geeft. Daarbij is Soul Reiki niet moeilijk te leren. Ook de vervolgmodules zijn voor de meeste mensen goed te doen. En je hebt altijd de beste steun en toeverlaat naast je die je je maar kunt wensen: je eigen Hoger Zelf. Wil je graag echt iets doen voor jezelf, en misschien voor de mensen die jouw hulp kunnen gebruiken. Of ben je al een therapeut die graag aanvullende healing tools zou willen hebben. Meld je dan meteen aan (kan ook voor de Workshop). De Basismodule wordt zowel in voorjaar als najaar gegeven. En naast Midden-Nederland (provincie Utrecht) zijn ook plekken in Noord-Nederland en Zuid-Nederland mogelijk.


[ninja_form id=7]

Soul Reiki

Soul Reiki Workshop