DE SOUL REIKI CURSUS, VOOR WIE MEER WIL MET ENERGIE

Als je graag met energieën bezig wilt zijn

De Soul Reiki Cursus geeft je de mogelijkheid meer te doen met energieën. Wanneer je interesse hebt in mijn afstemmingen, heb je wellicht ook interesse in het actief werken met helende en spirituele energieën. Maar wat is Soul Reiki precies? Soul Reiki is voortgekomen uit mijn afstemmingen, die ik met deze nieuwe reikivorm een bijzondere toepassing heb gegeven. Daardoor is het mogelijk de energieën die mijn afstemmingen zijn in je aura en lichaam te laten stromen. Maar kun je deze helende en spirituele energieën ook uit je handen laten stromen. En direct of over afstand aan anderen geven. Net als bij andere vormen van Reiki. Tijdens de Soul Reiki Cursus leer ik je hoe gemakkelijk dat gaat en ervaar je hoe fijn dat is.

De Soul Reiki Cursus en de verschillende Modules

De Soul Reiki Cursus bestaat uit verschillende modules. De Basis Module is de start van de Cursus. Hiermee leer je hoe Soul Reiki werkt, en hoe je verschillende energieën uit je handen kunt laten stromen. Zoals Liefdes Handen en Helende Handen. Deze helende en spirituele energieën kun je aan jezelf geven maar ook aan anderen. Zelfs aan meerdere mensen tegelijk.

Daarnaast zijn er ook nog twee vervolgmodules. Voor wie nog meer wil doen met energieën. Dat zijn de Lichaamssystemen Module, die als doel heeft alle lichaamssystemen in harmonie te houden of via healing weer in harmonie te brengen. Soul Reiki Tools van deze Module zijn bijvoorbeeld Bloedsomloop Healing Handen en Hormoonstelsel Healing Handen. Dan is er nog de waardevolle Universele Stralen Module. Deze bestaat uit de Universele of Goddelijke Stralen, die een diepe helende werking hebben. Soul Reiki Tools van deze Module zijn bijvoorbeeld Violette Straal Handen en Gouden Straal Handen.

Soul Reiki Mandala

De samenwerking bij de Soul Reiki met je Hoger Zelf

Bijzonder bij Soul Reiki is de samenwerking met je Hoger Zelf. Hierdoor zijn er dingen mogelijk die anders niet mogelijk zouden zijn. En je Hoger Zelf maakt het je gemakkelijk: want jij hoeft alleen een zuiver kanaal te zijn waardoor helende energieën naar de aarde mogen komen. Je Hoger Zelf doet het moeilijke werk.

Bovendien: het is erg fijn om met Soul Reiki te werken. Het voelt als een Healing en een Meditatie ineen, voor zowel jezelf als voor degene die je een behandeling geeft. Daarbij is Soul Reiki niet moeilijk te leren. Ook de vervolgmodules zijn voor de meeste mensen goed te doen. En je hebt altijd de beste steun en toeverlaat naast je die je je maar kunt wensen: je eigen Hoger Zelf. Wil je graag echt iets doen voor jezelf, en misschien voor de mensen die jouw hulp kunnen gebruiken. Of ben je een therapeut die graag aanvullende healing tools zou willen hebben. Iedereen die graag met energieën wil werken is welkom.

Aanmelden Soul Reiki Cursus

Wil je graag meedoen met de Soul Reiki Cursus? Leuk! Er zijn twee mogelijkheden. Op Locatie, samen met andere deelnemers in dezelfde ruimte ergens in Nederland. Of Online via een videoverbinding zoals Zoom. Deze laatste mogelijkheid is goedkoper en sneller te regelen.

Aanmelden kan op ieder moment. Je kunt op Soul Reiki nog meer informatie vinden en hier het formulier invullen.

Soul Reiki
Aanmelden Soul Reiki Cursus