Liefdes Afstemmingen

DE LIEFDES AFSTEMMINGEN: ERVAAR DE GLANS EN GLORIE VAN HET LEVEN

Liefde, de diamant met de duizend facetten

De Liefdes Afstemmingen helpen je om in diverse facetten van het leven weer meer te gaan leven. Om verschillende aspecten van jezelf de nodige positieve energie en speelruimte te geven. Liefde daar te laten stromen waar het dat nu niet of niet voldoende doet. Liefde is eigenlijk de energie die we voelen als we optimaal leven. Als alles op rolletjes loopt en we ons heerlijk voelen over onszelf, en over de wereld om ons heen. Liefde kent vele aspecten, vele vormen waarin het zich voordoet. Het is een diamant met duizend facetten, en elk facet is even schitterend. De liefde die je van een ander ontvangt geeft je het gevoel dat je er helemaal mag zijn. De liefde die jij een ander schenkt geeft diegene het gevoel helemaal welkom te zijn, en doet jezelf ook goed. Liefde kent alleen maar winnaars, en het geeft aan alle dingen glans en glorie.

Het verlies dat Liefdeloosheid zal voortbrengen

Hoe anders is dat met het tegendeel van liefde. Liefdeloosheid kent alleen verliezers. Het werkt niet en kan niet werken. Sommige verliezers, die zich nu nog winnaars wanen, hebben alleen langer nodig om zich ervan bewust te worden dat liefdeloosheid niet werkt. Dat een gebrek aan liefde jezelf en degenen met wie je in contact staat slechts onprettige ervaringen bezorgt. Liefde kent alleen winnaars omdat het altijd geeft: de ontvanger zowel als de gever. Eigenlijk is dat gewoon magie: als je liefde deelt, verdubbelt het. Het ontneemt niemand iets zoals liefdeloosheid, in welke vorm dan ook, dat wel doet. Daarbij is liefde het geweldigste gevoel dat er is. Liefde omarmt, verbindt, versterkt, erkent, laat vrij en maakt Een. Liefde is onbeperkt, liefde heeft niets nodig, is per definitie onvoorwaardelijk, en liefde is ook nog het meest natuurlijke wat er is.

De liefde

Een nobel streven: Liefde voelen en Liefde zijn

Daarom is het zo goed aandacht te schenken aan de Liefde, en waar dat in je leven nog best wat mag groeien. De Liefdes Afstemmingen kunnen je helpen om bepaalde aspecten van jezelf wat extra liefdesondersteuning te bieden. Zodat je beter om kunt gaan met bepaalde situaties. Situaties waarin je het moeilijk hebt in je liefde te blijven. Zodat je het jezelf op bepaalde gebieden wat gemakkelijker kunt maken. De Liefdes Afstemmingen zijn de hulp die net dat verschil kan maken. Liefde voelen en Liefde zijn op ieder moment is een nobel streven, een prachtige intentie. Maar ook iets dat niet altijd zo gemakkelijk is als we wel zouden willen. En dan kan een Liefdes Afstemming je daarbij zo fijn helpen.

De Liefdes Afstemmingen: liefde voor specifieke toepassingen

Ben je vooral op zoek naar liefde in het algemeen, kies dan voor Bron van Liefde. Dat is de Moeder waar al deze Liefdes Afstemmingen mee gemaakt zijn. Voor meer specifieke zaken en toepassingen kun je in deze groep van afstemmingen echter ook een aantal mooie Liefdes Energieën vinden. Zelfliefde is voor iedereen een aanrader, niet alleen omdat deze zo’n fijn gevoel over jezelf geeft. En Anticipatie Liefde is een waardevolle afstemming die je voor heel veel situaties kunt gebruiken. En wat te denken van Liefdes Aanrakingen, klinkt dat niet heerlijk…? Geef jezelf een mooi geschenk, geef jezelf Liefde. En deel het alsjeblieft ruimhartig met ieder met wie je in contact komt.

Anticipatie Liefde

Levensliefde

Liefdes Aanrakingen

Liefdes Keuzes

Liefdes Relaties

Yin Yang Liefde

Zelfliefde

%d bloggers liken dit: