Lichtmeester Afstemmingen

DE LICHTMEESTER AFSTEMMINGEN, EEN GESCHENK UIT DE HEMEL

Spiritueel hoog ontwikkeld

De Lichtmeester Afstemmingen zijn een groep van afstemmingen die een enorm verschil kunnen maken. En die aan een grote behoefte kunnen voldoen. Ze geven ons de mogelijkheid een verbinding te vormen met de energie van spiritueel hoog ontwikkelde wezens. De meesteressen of vrouwelijke meesters (zoals Lady Nada of Maria Magdalena) heb ik hier ook de naam Lichtmeester gegeven. Gebruik echter gewoon de vrouwelijke aanduiding Lichtmeesteres als je dat prettiger vindt. Maar over wie hebben we het hier precies? Dit zijn een aantal andere namen voor de wezens die ik met Lichtmeesters aanduidt:

● Opgestegen Meesters
● Opgevaren Meesters
● Geascendeerde Meesters
● Verheven Meesters
● Verlichte Meesters
● Verlichte Leraren
● Wereldleraren
● Leraren der Mensheid

Lichtmeesters en de aardse omstandigheden

Lichtmeesters zijn wezens die op aarde hebben geleefd en ook in een menselijk lichaam. Dat maakt dat zij de aardse omstandigheden heel goed kennen. Ze weten wat de moeilijkheden en valkuilen hier zijn. Weten hoe goed je bedoelingen ook van te voren zijn, dat je hier zo gemakkelijk kunt verdwalen. Dat je hier voor je ziel komt, maar dat je heel gemakkelijk je persoonlijkheid en carrière in het middelpunt kunt zetten, en je ziel ondanks je goede voornemens helemaal kunt vergeten. De Lichtmeesters weten ervan, bijna allemaal zijn ze zelf meer dan eens geïncarneerd geweest. Hebben ze levens gehad waarin ze heel bekend waren. En soms ook levens die we niet of niet zo goed kennen. Het kan dus zijn dat we meer dan een aardse persoon in dezelfde Lichtmeester tegenkomen.

Ascensie, ontwaken, opstijging, hemelvaart…

Lichtmeesters hebben iets bereikt wat wij nog moeten doen (hun andere naam Opgestegen Meesters zegt het al): de persoonlijke ascensie of het ontwaken. Dat gaan wij nu op een heel bijzondere manier doen: in het lichaam (dus zonder eerst te sterven), en met hulp van onder andere de Lichtmeesters en Aartsengelen en ons Hoger Zelf. En met zijn velen tegelijk. De Lichtmeesters hebben daarbij hun ego de dienende rol gegeven waarvoor het altijd bedoeld was. En hebben hun ziel zo kunnen ontwikkelen, dat het hen mogelijk werd de derde dimensie te overstijgen.

Ze hebben nu als het ware vrij reizen door de dimensies. De Lichtmeesters hebben meesterschap bereikt en ze werken vanuit wat wij noemen de lichtwereld. Ze hebben hun vleeslichaam omgevormd naar een lichtlichaam. Wat hen de mogelijkheid geeft zichzelf in facetten op te delen, die tegelijkertijd op verschillende plekken werkzaam zijn. Daardoor kunnen ze ook met veel mensen tegelijk in verbinding treden, ongeacht op welke plaatsen deze zich allemaal bevinden.

Bouguereau-vierge-aux-anges

Spirituele adel

Wat Lichtmeesters zo aantrekkelijk maakt voor veel mensen is de spirituele adel die ze vertegenwoordigen. Ze geven ons het gevoel dat we goed zijn zoals we zijn, en dat ze ieder verwelkomen die zich spiritueel wil ontwikkelen. Wij zien bij hen de schoonheid en grootsheid die wij ook zullen gaan ontwikkelen. Het is dan ook een groot genoegen dat wij van hun ervaring en mogelijkheden gebruik mogen maken. Denk daarbij aan spirituele ontwikkeling in het algemeen. Maar ook aan het Ascensieproces waarmee we nu bezig zijn: het proces van terugkeer naar volledig bewustzijn en onze reis naar de vijfde dimensie. En waarbij we best wat hulp kunnen gebruiken. Of het transformeren van het ego. Het ontwikkelen van positieve karaktertrekken als Zachtaardigheid, Grootmoedigheid, Liefde, Empathie, Oordeelloosheid, Compassie, Wijsheid…

De welkome hulp uit de hemelse sferen

De Lichtmeester Afstemmingen zijn een zeer aantrekkelijke manier om gebruik te maken van onze grote broers en zussen. Zij die al zo veel weten en het zo goed kunnen, wat wij nog volop aan het leren zijn. En hun zeer welkome hulp kan dat proces voor ons zo vergemakkelijken. Dus de vraag is: wat wil je leren. En wat wil je veranderen aan jezelf als persoon. In welk opzicht wil je groeien. Heel belangrijk bij je keuze is: tot wie voel je je aangetrokken. Je hart zal het je influisteren. Veel plezier met deze heerlijke energieën! En wie weet bouw je een hele fijne vriendschapsband en liefdesband op met de Lichtmeester (of Lichtmeesteres) van je keuze.

Boeddha

Djwhal Khul

El Morya

Hilarion

Jezus

Kwan Yin

Lady Nada

Maria Magdalena

Moeder Maria

Saint Germain

%d bloggers liken dit: