INFO OVER AFSTEMMINGEN: HOE WERKT HET BESTELLEN, HOE GAAT HET ONTVANGEN

Meer informatie over afstemmingen

Op deze pagina vind je uitgebreidere info over afstemmingen. Deze informatie sluit aan op het tekstvak Afstemmingen Info in de footer (rechts onderaan iedere pagina). De eerste vraag voor mensen die niet bekend zijn met afstemmingen is: wat is een afstemming? Een afstemming is een spirituele energie, vergelijkbaar met een inwijding of activatie. Deze spirituele energie wordt als afstands-behandeling door mijn Hoger Zelf via jou Hoger Zelf op jou overgebracht. Het voelt als een soort energiedouche die door je hele aura en lichaam stroomt. En ervoor zorgt dat je bepaalde spirituele ontwikkelingen doormaakt of spirituele mogelijkheden krijgt.

Tijdens de afstemming vindt er ook een healing plaats. Afstemmingen zijn er op verschillende gebieden, zoals Liefde, Healing, Spiritualiteit en Lichtmeesters. Een afstemming kan ook na het ontvangen actief gebruikt worden. Waardoor je nog meer voordeel van de afstemming hebt.

Het activeren van een afstemming

Je kunt namelijk de afstemming na het ontvangen activeren of oproepen. Zeg na het ontvangen gewoon de naam van de afstemming in je geest of hardop, en de energie gaat weer stromen. Dit staat ook uitgelegd in het Instructie Pdf (zie verderop). Mijn Hoger Zelf geeft de afstemming, jouw Hoger Zelf laat de afstemming tijdelijk weer stromen als je dat vraagt. Je kunt dus actief met de afstemming werken en deze steeds weer activeren op momenten dat je daar behoefte aan hebt. Of wanneer dat gewoon fijn is en goed voor je voelt. Je kunt er dus net zo vaak gebruik van maken als je wilt.

De prijs van losse afstemmingen en pakketten en het bestellen

Losse afstemmingen kosten 29 Euro. Pakketten zijn relatief goedkoper. Elke maand zijn er afstemmingen in de reclame. En meestal is er ook een Afstemmingen Pakket afgeprijsd. Voor mensen die zich voor de gratis Nieuwsbrief hebben ingeschreven zijn er ook enkele Kortingscodes. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Alle producten vind je in de Winkel. Op alle Product Pagina’s zie je een korte beschrijving bovenaan de pagina. Daaronder kun je meteen bestellen: via Ideal (Nederland) en Mister Cash (o.a. België), via PayPal, door een bankoverschrijving en met nog andere mogelijkheden. Verderop staat ook een uitgebreide beschrijving van de afstemming. Na de bestelling neem ik z.s.m. via email contact met je op. We maken dan samen een afspraak voor wanneer je de afstemming(en) graag wilt ontvangen. Zijn er op enige manier problemen met het bestellen, laat het me dan even weten.

Instructie Pdf en Afstemmingen Gids

Bij een afstemming ontvang je een Instructie Pdf. Daarin lees je precies hoe het ontvangen van een afstemming in zijn werk gaat. Wat je moet doen om een afstemming zo goed mogelijk te ontvangen. Denk aan zaken als het niet gestoord worden en in de juiste stemming zijn. Zodat je ontvankelijk bent voor de afstemming. Dat is voor jou prettig bij het ontvangen, en voor mij prettig bij het geven van de afstemming.

Bij iedere gekochte afstemming en bij ieder pakket ontvang je ook een Afstemmingen Gids. Dit is een klein naslagwerk in kleur waarin de korte omschrijving van de afstemming en de lange tekst staan. Daarnaast staan er tips in voor het gebruik van een afstemming, zodat je er nog meer profijt van hebt. Een Afstemmingen Gids van losse afstemmingen zijn meestal 3-4 pagina’s lang. Van pakketten 8-30 pagina’s. Zowel het Instructie Pdf als de Afstemmingen Gidsen zijn gratis.

Verdere informatie m.b.t. afstemmingen

Misschien ook interessant: met afstemmingen kun je nog meer doen. Er bestaat ook een reikivorm die uit deze afstemmingen is voortgekomen: Soul Reiki. En deze mooie vorm van Reiki kun je leren via de Soul Reiki Cursus. Helemaal voor jezelf of om een energietherapeut te worden. Voor daarna zijn er ook nog twee vervolgmodules. Misschien ben je al een therapeut, en zoek je meer Healingvormen als toevoeging op wat je nu al doet? Ook daarvoor is Soul Reiki heel geschikt. Heb je over mijn afstemmingen, het bestellen ervan, of Soul Reiki vragen, dan mag je me altijd benaderen via Contact of Mobiel: 06 – 1149 7062. Kijk voor nog meer uitleg ook op de pagina Vragen.

Contact

Vragen

Home

Shop