Home

AFSTEMMINGEN, GEBRUIK MAKEN VAN DE WAARDEVOLLE AQUARIUS TIJD ENERGIEËN 

Afstemmingen, wat zijn dat eigenlijk

Afstemmingen zijn spirituele energieën, die als een energiedouche door je lichaam en aura stromen. Ze zorgen ervoor dat je de voordelen van deze energie permanent kunt benutten. Het zijn eigenlijk helemaal nieuwe energieën. Je zou kunnen zeggen Aquarius Energieën, precies toegesneden op de Nieuwe Tijd waarin we nu leven. Afstemmingen zijn een fijne manier om je spirituele mogelijkheden te verkennen en vergroten. Ze zijn vergelijkbaar met andere vormen van energie-overdracht zoals inwijdingen, initiaties, bekrachtigingen en activaties. Afstemmingen werken bij het ontvangen via resonantie: ben je goed afgestemd op een energie, dan ben je er ook goed mee verbonden. En kun je er des te beter gebruik van maken. Net als een oude radio waarvan je de afstemknop gebruikte voor het precies afstemmen op de zender van je keuze. Zonder die storende ruis te horen. Maar nu is jouw energieveld de afstemknop, die zich precies afstemt op een spirituele energie.

Hoe ontvang je een afstemming en wat gebeurt er dan precies

Al mijn afstemmingen zijn afstands-energieën: ze worden van afstand op jouw energieveld overgebracht. Van ziel tot ziel. Dit heeft als grote voordeel dat je gewoon thuis kunt blijven en heel relaxed deze afstemming kunt ontvangen. Er is alleen een afspraak nodig voor het tijdstip van ontvangst. Dat doen we via mail. Spirituele energieën hebben immers geen last van de beperkingen van tijd en ruimte. Ze stromen meteen op het moment van de afspraak en blijven dat doen tot je hele lichaam en aura genoeg energie heeft ontvangen. Daarna kun je er door activeren net zo vaak gebruik van maken als je maar wilt. Tijdens het moment van het ontvangen is het een goed idee om liefdevol en vredig te zijn. Dan resoneer je het beste met de afstemming en ontstaat er een optimale verbinding. (Het gratis Instructie Pdf dat je bij een bestelling ontvangt legt alles precies uit.)

Wat voor soort afstemmingen zijn er en wat kun je er mee

Afstemmingen zijn voor ons hele wezen: lichaam, ziel en geest. Je vindt ze in verschillende groepen zoals: Chakra’s, Bron (heerlijke pure energieën), Liefde en Spiritualiteit. Nu vraag je je misschien af: Als ik een afstemming ontvang, wat heb ik daar dan aan? Allereerst is het ontvangen van een afstemming een heel fijne en liefdevolle ervaring. Maar daarnaast ontstaat er tijdens de afstemming ook een permanente verbinding met de door jou gekozen spirituele energie. Je kunt door de afstemming een sprong voorwaarts gaan maken in je spirituele ontwikkeling op dat gebied. En je kunt deze afstemming ook steeds weer activeren of oproepen: deze hernieuwd laten stromen. Je zegt eenvoudig de naam van de afstemming in je geest, bijvoorbeeld Bron van Liefde, en deze begint weer zacht door je heen te stromen. Je voelt dan meteen weer deze fijne liefde en voelt je dus meteen ook duidelijk liefdevoller.

Mooie wereld

Op de drempel van een Nieuwe Tijd en het ascensieproces

We staan op de drempel van een Nieuwe Tijd. We zijn vanaf 2012 van het Vissen Tijdperk naar het Aquarius Tijdperk overgegaan, de Nieuwe Tijd of New Age. We leven in de jaren richting 2020 in een tijd van grote veranderingen. Energetische veranderingen. Onze eigen fijnstoffelijke of subtiele energieën gaan veranderen, en de energie van de wereld waarin we leven ook. Met hulp van de Aartsengelen, Lichtmeesters en ons Hoger Zelf. Deze Ascensie of Ascensieproces is een verhoging in energie en bewustzijn. De opklimming van Derde Dimensie naar Vijfde Dimensie. Ook wel het ontwaken of de verlichting genoemd. Ons lichaam ondergaat daarbij ook grote veranderingen en verbeteringen. Ons lichaam zal jonger en mooier worden, en vrijwel ziektevrij. Daarom is dit ook een geweldige tijd om met deze Aquarius Energieën te gaan werken. Met afstemmingen verhoog je automatisch ook je energieniveau en bewustzijnsniveau. En help je jezelf en deze wereld.

Fascinerende reis naar het Gouden Tijdperk

Deze Aquarius Tijd heeft heel veel nieuwe mogelijkheden. En nodigt ons uit daar volop mee bezig te gaan. De keuze te maken nieuwe dingen te doen en onze horizon te verbreden. Er ligt nu een fascinerende reis voor ons. Met een schatkist aan prachtige mogelijkheden en nieuwe kansen. De andere naam voor deze Aquarius Tijd is niet voor niets het Gouden Tijdperk. Al heel lang geleden is gepland dat de aarde in deze tijd haar reis naar de vijfde dimensie zou gaan maken. En dat er dan een heerlijke tijd zou aanbreken. Waar velen van ons al zo lang naar uitkijken. Ga je ook mee op deze fascinerende reis van energieën ontdekken en nieuwe creaties mogelijk maken? Zodat we samen dit Gouden Tijdperk tot stand kunnen brengen? De Aquarius Energieën van Afstemmingen.com helpen je dit proces gemakkelijker en fijner maken. Onze wereld is er zo aan toe!

Afstemmingen Pakketten

Bron Afstemmingen

Chakra Afstemmingen

Healing Afstemmingen

Lichtmeester Afstemmingen

Liefdes Afstemmingen

Spiritualiteits Afstemmingen

Vragen

Contact

%d bloggers liken dit: