Gratis Afstemming

DE GRATIS AFSTEMMING, EEN CADEAUTJE VAN AFSTEMMINGEN.COM

Een gratis afstemming als cadeau

In de afgelopen jaren, van 2011-2016, heb ik gratis afstemmingen gegeven. Vaak een afstemming die zo’n 6 maanden dezelfde bleef en dan wisselde naar een andere afstemming. 4 jaar lang gaf ik deze gratis afstemming voor iedereen afzonderlijk. Het laatste jaar deed ik dat, vanwege tijdsgebrek, alleen nog als groepsafstemming. Waarbij alle aanmelders tegelijk deze afstemming ontvingen. De bedoeling van de gratis afstemming was om mensen meer bekend te maken met de Aquarius Energieën die afstemmingen zijn. Mensen over de hele wereld hebben de mogelijkheid te baat genomen om een gratis afstemming te ontvangen. Hieronder zie je in de tabel staan welke gratis afstemmingen ik in die periode heb gegeven.

Tabel gratis afstemmingen: maart 2011 – januari 2016

 2011 Maart Violette Vlam / Violette Straal / Violette Vuur
 2011 September Liefde voor Moeder Aarde
 2012 Maart Edelsteen Jade
 2012 September De Maan
 2013 Maart Aartsengel Michael
 2013 September Sterrenbeeld
 2014 Maart Sterrenbeeld (alle 12 sterrenbeelden, ieder steeds 1 maand lang)
 2014 September (vanaf nu steeds als Groepsafstemming) Aarding
 2014 December Overgave
 2015 Maart Compassie
 2015 Juni – 2016 Januari Liefdes Relaties

Met ingang van januari 2017 opnieuw een gratis afstemming

5 jaar vond ik een mooie tijd, en een goede gelegenheid om het eens anders te gaan doen. Maar toch vond ik dit een aardige geste. Daarom na 1 jaar zonder gratis afstemming is deze, in een iets andere vorm, teruggekeerd. Per januari 2017 wordt de gratis afstemming opnieuw aangeboden. Deze keer echter aan mensen die ook een bestelling hebben gedaan. Als een leuk cadeautje bij de bestelling. Waarbij je een bijzondere afstemming gratis ontvangt als geschenk naast de bestelde afstemmingen.

*Voorwaarde voor de gratis afstemming

Er is nu echter wel een voorwaarde aan de gratis afstemming. Deze ontvang je wel gratis, maar bij een grotere bestelling. Namelijk een bestelling van 87 Euro of meer. Dat staat gelijk aan minimaal 3 afstemmingen, die niet in de reclame zijn of bij een pakket behoren (deze hebben een gereduceerde prijs). De eerste Gratis Afstemming waarmee ik 2017 ben gestart was Aartsengel Michael. De tweede voor 2018 is Dolfijn Spirit. Dolfijn Spirit is ook gewoon als betaalde afstemming verkrijgbaar. De derde voor 2019 is Liefde voor Moeder Aarde. Deze is eveneens als gewone betaalde afstemming verkrijgbaar.

Liefde voor Moeder Aarde

Dolfijn Spirit

Aartsengel Michael

Winkel

Contact

Home