Bron Afstemmingen

DE BRON AFSTEMMINGEN, VOOR WIE WEER GRAAG THUIS WIL ZIJN

 

De Bron als basis van alle goeds

De Bron Afstemmingen zijn iets heel bijzonders dat tegelijkertijd ook heel vertrouwd voelt. Uit de Bron zijn we allemaal voortgekomen. En deze wordt aangeduid met namen als God, Allah, Brahma, Jahweh. Of met neutraler aanduidingen als Essentie, Eenheid, Oerkracht of Het Leven. De Bron is de basis van alle goeds. Wat uit de Bron komt is zuiver, sprankelt van schoonheid, creativiteit en levenskracht. De Bron wordt daarom ook wel onze Krachtbron genoemd. De Bron Afstemmingen voelen goddelijk, en de energieën van de Bron zijn ook goddelijk. Daarbij heeft de Bron zelf geen behoeftes, maar schenkt het graag ruimhartig aan ieder gewillig hart. De Bron is de basis van alle liefde en creativiteit, van alle schoonheid en overvloed. Van alles wat je je maar kunt indenken dat liefelijk, mooi en waardevol is.

Jezelf verbinden met Goddelijke Energieën

Verbinding met de Bron of Essentie is putten uit de Eenheid. Het maakt dat je weer volledig toegang hebt tot wat er diep in je al aanwezig is, maar waar je het contact vaak een beetje mee verloren bent. Of dat je een bepaalde goddelijke energie niet meer volledig tot je beschikking hebt in zijn oorspronkelijke, zuivere vorm. En dat je graag die verbinding weer wilt herstellen. Zodat je je weer helemaal met die zuiverheid kunt verbinden, deze volledig in je toe kunt laten. De blokkades, de ongewenste overtuigingen en houdingen en al het andere dat je in de weg zit verwijderend. En deze vervangend door de Eenheids Energieën die de Bron Afstemmingen zijn.

De Bron

Hoe wil je zijn, hoe wil je jezelf ervaren

Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen is: wat wil je ziel van zichzelf laten zien. Hoe wil jij, als ziel en als persoonlijkheid, graag zijn. Wat wil je ervaren, wat wil je scheppen. Welke eigenschap wil je ziel in je persoonlijkheid neerzetten of versterken. Daarnaast zou je jezelf kunnen afvragen: welke eigenschap van mijn ziel zou ik nu meer in mijn leven willen integreren. Welke kwaliteit wil ik meer leven, wil ik meer zijn. De Bron Afstemmingen maken het mogelijk heel gemakkelijk toegang te krijgen tot hele positieve en waardevolle energieën. Die je een goed gevoel geven en je leven gemakkelijker en fijner maken. Die je op ieder moment kunt inzetten wanneer dat je vooruit helpt op het gebied waarop ze werkzaam zijn.

Thuis komen bij jezelf, heerlijk baden in de Bron

Zuiverheid, Schoonheid, Oorspronkelijkheid en Natuurlijkheid zijn een paar sleutelwoorden die op de Bron Afstemmingen van toepassing zijn. Daar waar je aan denkt als je Thuis komen of Thuis zijn bedoelt. Want de Bron is ons Thuis. Daar waar het vertrouwd, veilig, en prettig is. Waar je het gevoel hebt dat het leven mooi is, en waard om te leven. Waar je je jong voelt en enthousiast bent over wie je bent, over wat er allemaal mogelijk is. Thuis is alles heel, is alles fris, is alles mooi. Alle afstemmingen in deze groep zijn van bijzondere waarde, omdat ze iets heel wezenlijks van onze ziel vertegenwoordigen. Zoals Bron van Liefde, Bron van Vreugde of Bron van Geluk. Deze hemelse energieën worden dan ook warm aanbevolen. Misschien zou je wat meer vertrouwen kunnen gebruiken. Of wil je graag af van een bepaalde onvrede. Of zou je wat positiever in het leven willen staan. Bij de Bron Afstemmingen is vast ook voor jou iets moois en waardevols te vinden.

Bron van Geluk

Bron van Liefde

Bron van Kracht

Bron van Positiviteit

Bron van Rijkdom

Bron van Schoonheid

Bron van Vertrouwen

Bron van Vrede

Bron van Vreugde

%d bloggers liken dit: