Chakra Afstemmingen

De Chakra Afstemmingen, als healing en ontwikkeling van jouw chakra's belangrijk voor je is

De Chakra Afstemmingen, voor Chakra  Healing en Chakra Balancering

De chakra’s: energiecentra en energietransformators

De Chakra Afstemmingen helpen om een belangrijk onderdeel van ons energiesysteem te openen, ontwikkelen en van blokkades te ontdoen. Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent wiel of schijf van licht. In driedimensionaal opzicht ziet een chakra eruit als een vortex of trechter van lichtenergie. Een tornado die snel ronddraaiend energie aanzuigt (voorkant) of afgeeft (achterkant). Chakra’s zijn energiecentra en energietransformators, en een verbindend en daardoor essentieel onderdeel van ons energiesysteem. Ze brengen de energie in de juiste vibratie of frequentie, en verdelen die vervolgens over een lichaamsgebied dat ze hiermee gezond en vitaal houden. De chakra’s staan in contact met de aura en daarmee met de buitenwereld. Ze geven de daaruit verkregen energie binnen het lichaam ook verder door aan de fijnere energiekanalen, de meridianen en nadi’s.

Een toren van zeven chakra’s, verbonden door de kundalini

Er zijn 7 hoofdchakra’s en vele bijchakra’s. De hoofdchakra’s vormen een verticale toren van 7 verdiepingen, in opklimmende energiefrequenties. Chakra 1 zuigt energie op uit de aarde en geeft overtollige energie daaraan ter reiniging ook weer af. Chakra 7 heeft een energie-uitwisseling met het universum en de hogere dimensies. Deze twee chakra’s zijn elkaars bovenkant en onderkant. De tussenliggende chakra’s 2-6 hebben binnen dit verticale systeem een horizontale ligging. Waarbij ze een voorkant hebben die energie aanzuigt, en een achterkant die energie afgeeft. Deze chakra’s kruisen horizontaal de Kundalini, het lichtkanaal dat door de wervelkolom loopt en de chakra’s van energie (levenskracht, prana, chi) voorziet. De Kundalini en de chakra’s zijn daarmee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen zorgen ze ervoor dat al onze fysieke en spirituele aspecten van levenskracht of prana worden voorzien.

Chakrabloemen als symbool voor het bloeien van levenskwaliteit

Chakra’s worden vaak vergeleken met een lotusbloem. Je zou kunnen zeggen dat je als belichaamde ziel in de aarde wortelt, om in de hemel te kunnen bloeien. Dat alle chakra’s spirituele bloemen zijn die minder of meer open staan. En die het tot bloei brengen van een bepaald levensgebied en bepaalde levenskwaliteiten vertegenwoordigen. Chakra’s zijn de ontwikkelingsstappen en bewustzijnsniveaus die gaan van volledig fysiek naar volledig spiritueel. Waarbij elk niveau door een afzonderlijk chakra wordt vertegenwoordigd. Ook is ieder chakra verbonden met een endocrien systeem. Het chakrasysteem is een regenboog van kleuren, werkingen, en mogelijkheden, en heeft overeenkomsten met edelstenen, geuren en geluiden. Chakra’s verruimen steeds verder de mogelijkheden waarmee je als baby aan deze aardse reis begint. Net als jouw bewustzijn van wie je bent, en welke houding je tegenover deze wereld wilt innemen. Met de Chakra Afstemmingen wordt dit gemakkelijker.

Chakra’s en onze emotionele, psychische en spirituele ontwikkeling

Chakra’s zijn dus meer of minder geopende symbolische bloemen. Hoe meer geopend, hoe ontvankelijker je bent voor de energieën die bij dat chakra horen. En hoe meer ontwikkeling en mogelijkheden dat chakra je geeft. Dit moet echter in harmonie zijn met je fysieke staat en spirituele ontwikkeling. Te gesloten chakra’s maken ziek en verhinderen spirituele ontwikkeling. Te open chakra’s kunnen overweldigend zijn (HSP’s) en fysieke, emotionele en psychische klachten veroorzaken. De opening van de chakra’s dient daarom zoveel mogelijk in overeenstemming te zijn met jouw spirituele groeiproces. Dit ontwikkelingsproces begint bij de geboorte in het basischakra, en verloopt gedurende jouw jeugd steeds verder omhoog naar het kruichakra. Elk chakra is daarbij belangrijk. In je volwassen leven begint zich dit proces steeds meer te verdiepen. Afhankelijk van de ervaringen die je opdoet, en van je bewustzijnsontwikkeling en spirituele energiewerk. De Chakra Afstemmingen helpen je bij jouw emotionele, psychische en spirituele ontwikkeling.

De Chakra Afstemmingen, voor Chakra Healing en Chakra Balancering

De 8 Chakra Afstemmingen helpen om de chakra’s te openen, te balanceren en harmoniseren, en van blokkades te bevrijden. Chakra’s kun je voelen als een bol van energie die zich op een bepaalde hoogte bevindt, en zich van daaruit energetisch steeds subtieler verspreidt. Hoe beter chakra’s voelbaar zijn, hoe meer open ze zijn en hoe meer blokkades zich hebben opgelost. Chakra’s zijn onmisbaar voor healing en spiritualiteit. Ze werken ter voorkoming van fysieke, emotionele, mentale en spirituele problemen. Ook op de lange termijn. De teksten van de Chakra Afstemmingen 1-7 schetsen een beeld van elk chakra. In de tabellen zie je kort de belangrijkste gegevens van ieder chakra. Alle chakra’s zijn belangrijk. Daarom is het waardevol om met alle chakra’s te werken, om alle Chakra Afstemmingen te doen. Afzonderlijk of via het aantrekkelijk geprijsde Chakra Pakket. Zoek je een goedkoper alternatief, kies dan Chakra Harmonie.

Chakra 1

Chakra 2

Chakra 3

Chakra 4

Chakra 5

Chakra 6

Chakra 7

Chakra Harmonie

Chakra Pakket

Afstemmingen Pakketten

Afstemmingen Pakketten, de gerichte manier om aan je spiritualiteit te werken

Afstemmingen Pakketten: investeren in je Zelf, werken aan je Zelf

Afstemmingen Pakketten van bij elkaar horende afstemmingen

Naast losse afstemmingen zijn er ook Afstemmingen Pakketten. De Afstemmingen Pakketten zijn er in twee vormen. Allereerst kan een pakket zijn samengesteld uit afstemmingen die bij elkaar horen, die van zichzelf een groep vormen. Zoals het geval is bij het Chakra Pakket: alle hoofdchakra’s 1-7. Aangevuld met de waardevolle afstemming Chakra Harmonie, de afstemming voor de bijchakra’s en die het hele chakrasysteem in harmonie brengt. Dat geldt ook voor het Helende Creatie Pakket: Helende Gedachten, Helende Woorden en Helende Daden. En het Hersengolven Pakket dat bestaat uit Gamma Hersengolven, Alfa Hersengolven, Theta Hersengolven en Delta Hersengolven.

Afstemmingen Pakketten om te werken aan een specifiek doel

Daarnaast kan een pakket ook een specifiek spiritueel doel dienen. Afstemmingen Pakketten met een specifiek spiritueel doel zijn bijvoorbeeld het Basis Pakket en de uitgebreidere variant daarvan, het Hoger Zelf Pakket. Deze dienen beide jouw spirituele groei. Bij het laatste pakket om de zo belangrijke verbinding met je Hoger Zelf mogelijk te maken en te vergemakkelijken. Ook het Spiritueel Pakket is bedoeld voor spirituele groei. Vooral om blokkades te verwijderen die onze spirituele groei verhinderen. Een ander pakket met een specifiek doel is het HSP Pakket. Dit pakket helpt HSP’s, hoogsensitieve mensen, gemakkelijker om te gaan met hun hoogsensitiviteit. Waardoor veel fysieke, energetische en emotionele klachten van gevoelige mensen kunnen verzachten en verminderen.

Pakketvoordeel

Je kunt natuurlijk de afstemmingen van een pakket ook afzonderlijk bestellen. Dan betaal je de gewone prijs van 29 Euro per afstemming. Bestel je dezelfde afstemmingen echter als Afstemmingen Pakket, dan geldt hiervoor een gereduceerde prijs, en ontvang je deze afstemmingen met pakketvoordeel. Zie de tabel voor het aantal afstemmingen van een pakket, de reguliere prijs en de aantrekkelijke pakketprijs.

Informatie over het bestellen van pakketten
  • Na de bestelling neem ik per email contact met je op en dan regelen we in onderling overleg de afspraken voor de afstemmingen.
  • De afstemmingen van het pakket zijn door jou betaald. Ze vervallen echter niet binnen een bepaalde periode. Maak de afspraken daarom gewoon in je eigen tempo, op de manier die voor jou het beste voelt.
  • Heb je van een pakket al eerder een losse afstemming gedaan, dan mag je deze in overleg vervangen door een andere afstemming van jouw keuze. Zodat je niet een afstemming hoeft te ontvangen die je al gedaan hebt. En waarvoor je dus al eerder betaald hebt.
  • Net als bij de gewone afstemmingen ontvang je bij alle Afstemmingen Pakketten ook een gratis Afstemmingen Gids. Hierin staat van iedere afzonderlijke afstemming de korte en lange beschrijving. Daarnaast vind je een aantal tips voor het gebruiken van deze afstemming. Zodat je weet hoe, wanneer, en waarvoor je deze afstemming kunt gebruiken. Deze Afstemmingen Gids is een klein en mooi opgemaakt naslagwerk, waardevol om af en toe nog eens te raadplegen.

Overzicht van de Afstemmingen Pakketten:
PakketnaamAantal
Normale Prijs
Pakketprijs
Basis Pakket4 afstemmingen116 Euro  93 Euro
Chakra Pakket8 afstemmingen232 Euro185 Euro
Helende Creatie Pakket3 afstemmingen  87 Euro  70 Euro
Hersengolven Pakket4 afstemmingen116 Euro  93 Euro
Hoger Zelf Pakket5 afstemmingen145 Euro116 Euro
HSP Pakket6 afstemmingen174 Euro139 Euro
Spiritueel Pakket5 afstemmingen145 Euro116 Euro

Basis Pakket

Chakra Pakket

Helende Creatie Pakket

Hersengolven Pakket

Hoger Zelf Pakket

HSP Pakket

Spiritueel Pakket

Bron Afstemmingen

De Bron Afstemmingen, Thuis komen bij je Zelf

De Bron Afstemmingen, voor wie heimwee heeft naar Thuis

De basis van alle goeds: De Bron

De Bron Afstemmingen zijn iets heel bijzonders, maar tegelijkertijd voelt het ook heel vertrouwd. We zijn allemaal uit de Bron voortgekomen. De Bron wordt vaak aangeduid met namen als God, Allah, Brahma, Jahweh. Maar ook met neutraler aanduidingen als Schepper, Essentie, Eenheid, Oerkracht, Het Leven, Al Wat Is. De Bron is de basis van alle goeds. Wat uit de Bron komt is zuiver, sprankelt van levenskracht, schoonheid en creativiteit. De Bron wordt daarom ook wel onze Krachtbron of Energiebron genoemd. Het bevat alle denkbare Goddelijke Energieën. De Bron Afstemmingen zijn deze afzonderlijke energieën, die niet alleen goddelijk voelen, de Bron Energieën zijn ook goddelijk. De Bron is de basis van alle liefde en creativiteit, van alle schoonheid en overvloed. Van alles wat je je maar kunt indenken als zijnde waardevol, liefelijk en mooi. En de Bron schenkt graag ruimhartig aan ieder gewillig hart.

Goddelijke Energieën: de Bron Afstemmingen

Verbinding met de Bron of Essentie is putten uit de Eenheid. Het maakt dat je weer volledig toegang hebt tot wat er diep in je al aanwezig is, maar waar je het contact vaak een beetje mee verloren bent. Soms ook heb je een bepaalde goddelijke energie niet meer volledig tot je beschikking, althans in zijn oorspronkelijke, zuivere vorm. Want op aarde leven en tegelijkertijd de verbinding met de Bron zuiver houden, is maar weinigen gegeven. Menigeen zal daarom de verbinding met verschillende Bron Energieën graag weer willen herstellen. Zodat je je weer helemaal met die zuiverheid kunt verbinden, en deze weer volledig in je toe kunt laten. Om allerlei blokkades te verwijderen. En deze te vervangen door de Eenheids Energieën die de Bron Afstemmingen zijn.

Hoe wil je zijn, hoe wil je jezelf ervaren

Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen is: wat wil mijn ziel van zichzelf laten zien. Hoe wil ik, als ziel en als persoonlijkheid, graag zijn. Wat wil ik ervaren, wat wil ik scheppen. Daarnaast zou je jezelf kunnen afvragen: welke eigenschap van mijn ziel zou ik nu meer in mijn leven willen integreren. Welke kwaliteit wil ik meer leven, welke mooie Bron Energie wil ik meer zijn. De Bron Afstemmingen maken het mogelijk heel gemakkelijk toegang te krijgen tot hele positieve en waardevolle energieën. De Bron Afstemmingen geven je een goed gevoel en maken je leven gemakkelijker en fijner. Je kunt ze op ieder moment inzetten wanneer je meer je Zelf wilt zijn of een bepaald aspect van je Zelf beter tot uitdrukking wilt laten komen.

Thuis komen bij je Zelf, weer verbinding krijgen met de Bron

Zuiverheid, Schoonheid, Oorspronkelijkheid en Natuurlijkheid zijn een paar sleutelwoorden die op de Bron Afstemmingen van toepassing zijn. Bij de Bron denk je aan Thuis komen. Want de Bron is ons Thuis. Het is de plek waar we vandaan komen, en de plek waar we weer naar toe zullen gaan. Hier voel je je Thuis en heb je het gevoel dat het leven mooi is, en waard om te leven. De Bron maakt dat je je jong voelt en enthousiast bent over wie je bent, over wat er allemaal mogelijk is. Want Thuis is alles heel, is alles fris, is alles mooi. Het is natuurlijk wel belangrijk om de verbinding met de Bron weer te herstellen. Daarvoor zijn de Bron Afstemmingen gemaakt.

De Bron Afstemmingen, heerlijk baden in de Bron

In de Bron kun je je heerlijk baden. En de Bron Afstemmingen vormen daarbij een bad van een bepaald aspect van onze ziel. En van de Goddelijke Wereld. Een aspect dat wat meer aandacht zou kunnen verdienen, dat je weer meer in je leven zou willen integreren. Misschien zou je wat meer Liefde willen uitstralen. Of heeft je Vertrouwen door minder prettige ervaringen een deuk opgelopen. Misschien ben je niet altijd zo gelukkig met jezelf, en met je leven. Als je vaker rondloopt met een bepaalde onderhuidse onvrede, dan zou Vrede je heel goed kunnen doen. Of misschien zou je wat positiever in het leven willen staan. Bij de Bron Afstemmingen is vast en zeker ook voor jou iets moois en waardevols te vinden. Deze hemelse energieën worden warm aanbevolen.

%d bloggers liken dit: