AFSTEMMINGEN, GEBRUIK MAKEN VAN DE WAARDEVOLLE AQUARIUS TIJD ENERGIEËN

Wat zijn afstemmingen

Afstemmingen zijn spirituele energieën, die tijdens het ontvangen als een energiedouche door je lichaam en aura stromen. Het zijn Aquarius Energieën, precies toegesneden op de Nieuwe Tijd waarin we nu leven. Ze zijn vergelijkbaar met andere vormen van energie-overdracht, zoals inwijdingen, initiaties, activaties en bekrachtigingen. Spirituele energie werkt via resonantie: ben je goed afgestemd op een energie, dan ontstaat er een goede en zuivere verbinding. Net als een oude radio waarvan je de afstemknop gebruikte voor het precies afstemmen op de zender van je keuze. Zonder storende ruis. Afstemmingen zorgen ervoor dat je ontvankelijk bent voor deze energie en dat er een goede integratie is met jouw energiesysteem. Daarna kun je deze energie steeds weer laten stromen, en daardoor de voordelen ervan permanent benutten.

Hoe ontvang je een afstemming en wat gebeurt er dan

Al mijn afstemmingen zijn afstands-energieën: ze worden van afstand op jouw energieveld overgebracht. Van ziel tot ziel. Spirituele energieën hebben immers geen last van de beperkingen van ruimte en tijd. Ze stromen meteen op het moment van de afspraak, waar je je ook bevindt. En blijven dat doen tot je hele lichaam en aura genoeg energie heeft ontvangen. Dit heeft als grote voordeel dat je gewoon thuis heel relaxed deze afstemming kunt ontvangen. Daarna kun je, door activeren of oproepen, net zo vaak als je maar wilt deze afstemming opnieuw laten stromen.

Het ontvangen van een afstemming voelt bovendien heel liefdevol en vredig. Je voelt dan de vijfde dimensie. Er is alleen een afspraak nodig voor het tijdstip van ontvangst. Daarvoor neem ik na jouw bestelling via mail contact met je op. Het gratis Instructie Pdf dat je bij een bestelling ontvangt legt alles precies uit.

Wat voor soort afstemmingen zijn er en wat kun je er mee

Afstemmingen verhogen de energie van ons hele wezen: lichaam, ziel en geest, naar de vijfde dimensie en hoger. Je vindt ze in verschillende groepen zoals: Chakra’s, Healing, Liefde, Bron Afstemmingen en Spiritualiteit. Nu vraag je je misschien af: Als ik een afstemming ontvang, wat heb ik daar dan aan? Leven is eigenlijk een spirituele evolutie. Licht en Liefde die steeds groter worden en daardoor de Bron (Schepping) verrijken en vergroten. Daarvoor is het belangrijk om bewust en liefdevol met Hogere Energieën, de Aquarius Energieën, te werken.

Afstemmingen maken het mogelijk jouw persoonlijke energie steeds meer te verhogen en op het niveau van de vijfde dimensie te brengen. Maar ook het daarna regelmatig activeren van de afstemming helpt daarbij. Wanneer, waarvoor en hoe je dat doet lees je in de Afstemmingen Gids die je bij iedere afstemming gratis ontvangt.

Afstemmingen: jezelf spiritueel ontwikkelen en tegelijkertijd een mooie wereld manifesteren

Op de drempel van een Nieuwe Tijd en het ascensieproces

We staan op de drempel van een nieuwe wereld. Eind 2012 zijn we naar het Aquarius Tijdperk overgegaan, de Nieuwe Tijd of New Age. We leven in een tijd van grote veranderingen. Energetische veranderingen. Onze eigen fijnstoffelijke of subtiele energieën gaan veranderen, en de energie van de wereld waarin we leven ook. Deze ascensie, het ascensieproces, is een verhoging in energie en bewustzijn. De opklimming van Derde Dimensie naar Vijfde Dimensie. Ook wel het ontwaken of de verlichting genoemd.

Lichamelijk ondergaan we daarbij grote veranderingen en verbeteringen. Ons lichaam zal jonger en mooier worden, en vrijwel ziektevrij. En veel langer leven. Daarom is dit ook een geweldige tijd om met Aquarius Energieën te gaan werken. Want met afstemmingen verhoog je automatisch ook je energieniveau en bewustzijnsniveau. En help je jezelf en deze wereld. De Aartsengelen, Lichtmeesters en ons Hoger Zelf zullen ons daarbij graag ondersteunen.

Fascinerende reis naar het Gouden Tijdperk

Dit ascensieproces is een levensdoel van ons allemaal. Daarom is het belangrijk je eigen energie te verhogen, en dat van onze wereld. Via bijvoorbeeld mediatie en energiewerk. Of door een Lichtwerker of Liefdeswerker te worden. Afstemmingen kunnen je daar zo fijn bij helpen. Er ligt nu een fascinerende reis voor ons. Met een schatkist aan prachtige mogelijkheden en nieuwe kansen. Waarin we nieuwe energieën ontdekken en een nieuwe wereld creëren. De andere naam voor deze Aquarius Tijd is niet voor niets het Gouden Tijdperk.

Al heel lang geleden is gepland dat de aarde in deze tijd haar reis naar de vijfde dimensie zou gaan maken. En dat er dan een heerlijke tijd zou aanbreken. Daarom probeer ik met mijn afstemmingen de bezoekers van deze website bij hun ascensieproces te helpen. Zodat we samen dit Gouden Tijdperk tot stand kunnen brengen. Doe je ook mee aan deze fascinerende reis?

Shop
Vragen
Contact