Afstemmingen Pakketten

AFSTEMMINGEN PAKKETTEN: WERKEN AAN EEN SPECIFIEK DOEL

Het kopen van Afstemmingen Pakketten

Naast losse afstemmingen is er ook de mogelijkheid om een groep van afstemmingen te kopen, de Afstemmingen Pakketten. Sommige afstemmingen hebben het grootste effect en het meeste profijt als ze als hele groep worden gedaan. Bij voorbeeld de Chakra Afstemmingen. Omdat we met alle chakra’s verbonden zijn, is het voor onze ontwikkeling de beste keuze om ze allemaal te doen. Andere afstemmingen, zoals het Basis Pakket, zijn zo op elkaar afgestemd dat ze voor iedereen van waarde zijn, en dus altijd een goede keuze. Om het kopen van een groep afstemmingen wat aantrekkelijker te maken, zijn ze als pakket voor een gereduceerde prijs te koop.

Regels voor het bestellen van pakketten

● Na de bestelling neem ik per email contact met je op en dan regelen we in onderling overleg de afspraken voor de afstemmingen.
● De afstemmingen van het pakket zijn door jou betaald. Je hoeft ze echter niet binnen een bepaalde periode af te nemen. Ze vervallen niet. Maak de afspraken daarom gewoon in je eigen tempo, op de manier die voor jou het beste voelt.
● Heb je van een pakket al eerder een losse afstemming gedaan, dan mag je deze in overleg vervangen door een andere afstemming die op de website staat. Zodat je niet een afstemming hoeft te ontvangen die je al gedaan hebt. En waarvoor je dus al eerder betaald hebt.

Overzicht van de Afstemmingen Pakketten

PAKKETNAAMAANTAL AFSTEMMINGENPRIJS
Basis Pakket4 afstemmingen92 Euro
Chakra Pakket8 afstemmingen185 Euro
Helende Creatie Pakket3 afstemmingen70 Euro
Hersengolven Pakket4 afstemmingen92 Euro
Hoger Zelf Pakket5 afstemmingen116 Euro
HSP Pakket6 afstemmingen139 Euro

Basis Pakket

Chakra Pakket

Helende Creatie Pakket

Hersengolven Pakket

Hoger Zelf Pakket

HSP Pakket

%d bloggers liken dit: