Winkel

Winkel
 • Afstemmingen Pakketten

  Afstemmingen Pakketten (6)

 • Bron Afstemmingen

  Bron Afstemmingen (9)

 • Chakra Afstemmingen

  Chakra Afstemmingen (9)

 • Diversen

  Diversen (2)

 • Feel Good Afstemmingen

  Feel Good Afstemmingen (4)

 • Healing Afstemmingen

  Healing Afstemmingen (7)

 • Hersengolf Afstemmingen

  Hersengolf Afstemmingen (4)

 • Lichtmeester Afstemmingen

  Lichtmeester Afstemmingen (11)

 • Liefdes Afstemmingen

  Liefdes Afstemmingen (6)

 • Spiritualiteits Afstemmingen

  Spiritualiteits Afstemmingen (8)

 • De afstemming Aartsengel Michael is een krachtdadige energie. Heel fijn voor mensen die een liefdevolle en krachtige helper aan hun zijde verwelkomen. De aartsengel van bescherming helpt je in momenten dat je je onveilig en bedreigd voelt. Hij is er voor je op momenten van angst en onzekerheid. Wanneer je in twijfel verkeert. Geeft je kracht, moed en zelfvertrouwen in moeilijke situaties.

  Aartsengel Michael helpt je ook op je levenspad, om je levensdoelen te verwezenlijken. Hij helpt je om  etherische koorden door te snijden en karmische banden te verwijderen. Om je te verlossen van allerlei angsten. Net als van allerlei andere negatieve energieën. Deze afstemming maakt het je gemakkelijker om met Aartsengel Michael samen te werken. Hoe je dat doet staat in de gratis Afstemmingen Gids die je bij deze afstemming ontvangt.

  Aartsengel Michael ontvang je automatisch gratis als je voor een bedrag van 87 Euro of meer besteedt. Bestel deze afstemming en vul vervolgens deze Kortings Code in: AM201701bij87euro

 • Alfa Hersengolven helpen je om minder stress te ervaren. Je bent gecentreerd maar tegelijk ook gezond alert, maar niet zo impulsief dat je op ieder geluid reageert. Of dat je alles moet weten wat er om je heen gebeurt om er zeker van te zijn dat je veilig bent en er niets onverwachts gebeurt.

  Heb je moeite met de grote werkdruk en prestatiedruk. Zou je graag je werk goed doen zonder al te veel stress. Of wil je gewoon fijn en tegelijkertijd effectief voor jezelf aan het werk zijn. Dan is Alfa Hersengolven een prima optie om zonder vervelende spanning toch lekker bezig te zijn.

  Deze afstemming kun je ook kopen in het Hersengolven Pakket.
 • Anticipatie Liefde is een hele bijzondere afstemming. Deze gebruik je om liefde toe te brengen naar alles wat je moeilijk of onwenselijk vindt. Daar waar je even niet goed weet hoe het moet. In de wetenschap dat liefde het beste antwoord is op welk probleem dan ook.

  Dus of je nu te maken hebt met angst, zenuwachtigheid, irritatie, afkeer, problemen, tegen iets opziet, niet weten hoe het verder moet… Of te doen hebt met personen die je uit je doen halen, waarmee je niet kunt opschieten of waarvan je ongelukkig wordt… Alles wat je je maar kunt bedenken waar je tegenaan loopt, en waarmee je niet goed overweg kunt. Anticipeer met liefde en de liefde zal je helpen veel gemakkelijker met een probleem om te gaan. Een juweeltje!

 • Aura Harmonie zorgt voor een fijn gevoel in en vooral ook rondom je lichaam. Het maakt dat de energie in je aura in balans is en op een harmonieuze wijze omgaat met de energieën waarmee je in aanraking komt. Van andere mensen, andere levende wezens of van ruimtes of plekken. Aura Harmonie houdt je aura schoon en geeft je een mooie en fijne uitstraling. Waardoor je veel minder snel vervelende reacties bij anderen oproept.

  Je aura is een energieveld dat zich om je heen bevindt, maar ook binnen in je lichaam tot in iedere lichaamscel aanwezig is. Het is tevens een communicatieveld. Hiermee wissel je energie uit met andere mensen. Hoe schoner en harmonieuzer je aura, hoe prettiger dat aanvoelt. En hoe beter je beschermd bent tegen negatieve energieën van buiten. Aura Harmonie is heel belangrijk voor open en empathische mensen, zoals HSP’s of hoogsensitieve mensen. Wenselijk voor iedereen die veel in contact komt met andere mensen. En contacten graag gemakkelijker willen laten verlopen. En voor ieder ander die zich graag lekker in zijn vel wil voelen.

  Deze afstemming kun je ook kopen in het HSP Pakket.

 • Basis Pakket

  92,00

  Het Basis Pakket bestaat uit 4 afstemmingen die een mooie mix zijn van spirituele tools. En ook een goede basis vormen voor het ontwikkelen van je spiritualiteit. Die op verschillende en elkaar aanvullende manieren spirituele verdieping mogelijk maken. Het is niet alleen heel fijn om de beschikking te hebben over die afstemmingen die voor vrijwel iedereen waardevol zijn. Maar ze zijn ook een uitstekende basis om van daaruit verder aan je zelf te werken, en zo steeds meer in je kracht te komen staan.

  Met het Basis Pakket heb je de vier belangrijkste afstemmingen bij elkaar om je spirituele leven een goed fundament te geven. Licht en Liefde in de vorm van Bewustzijn en Bron van Liefde. Hart en Ziel als instrument om goed met je ziel te kunnen communiceren. En Zelfliefde om je Zelf liefde te geven en daardoor je Zelf te omarmen en uit te nodigen er te zijn. Een prachtig allround pakket.

  Wil je nog een heel belangrijke stap hieraan toevoegen en met je Hoger Zelf gaan werken, kies dan het Basispakket plus (+ de afstemming Hoger Zelf), ofwel het Hoger Zelf Pakket.

 • Bewustzijn

  29,00

  Bewustzijn is een van de belangrijkste pijlers van een spiritueel leven, aangeduid met Licht zoals in Licht & Liefde. Wie wil niet begrijpen hoe oorzaak en gevolg in elkaar zitten. Wat het gevolg is van de dingen die je denkt, zegt en doet. Of jouw keuzes je uiteindelijk opleveren wat je bij het maken ervan als verwachting hebt. Bewustzijn betekent in de spiegel kijken naar hoe jouw wereld eruit ziet.

  Stel je een legpuzzel voor die uit duizend stukjes bestaat, en waarvan je geen afbeelding hebt om te zien hoe deze uiteindelijk zal worden. Bewustzijn werkt op een vergelijkbare manier. De puzzel die jij als schepper van je eigen leven aan het maken bent, ontstaat doordat je je steeds van een nieuw detail bewust wordt. En dus krijg je daardoor steeds meer zicht op het grotere plaatje. Daarbij ben je je hele leven met vele puzzels tegelijk bezig. En hoe meer je daarvan duidelijk wordt, hoe beter je je leven kunt sturen. Daardoor kun je zelf bepalen hoe je wilt dat je leven eruit ziet. Bewustzijn is daarom een enorm waardevol spiritueel instrument.

  Deze afstemming kun je ook kopen in het Basis Pakket en Hoger Zelf Pakket

 • Boeddha

  29,00

  Lichtmeester Boeddha is over de gehele wereld een grote inspiratiebron voor levenswijsheid en spirituele ontwikkeling. Hij was een belangrijke inspirator van een van de grote religies of levenswijzen, het boeddhisme. Boeddha was een prins die bewust afstand deed van de geborgenheid en zekerheid van de paleismuren. En daarbuiten geschokt kennis nam van al het lijden dat gewone mensen ten deel viel. Hij begon een zoektocht om een uitweg uit dit eeuwige lijden te vinden.

  Lichtmeester Boeddha vond die uitweg door een vorm van mentale discipline te ontwikkelen, meditatie. Daardoor wordt het mogelijk de illusies van deze wereld, vormgegeven door onze ego’s, te kunnen doorzien. En niet meer te hechten aan allerlei verlangens die steeds weer onvervuld blijven en weer nieuwe illusies voortbrengen. Boeddha helpt je daarbij. Zijn energie voelt niet alleen zeer vredig, maar helpt je ook bij onthechting, om je weg naar verlichting en het Nirvana te helpen gaan. Een zeer zachte maar toch mannelijke energie.

 • Bron van Geluk is een afstemming die fijne gevoelens voortbrengt over jezelf en de wereld om je heen. Wat voor iedereen bereikbaar is die er echt voor open staat. Het is een heerlijke energie voor ieder mens die ontevreden is met zijn leven, zich ongelukkig voelt en niet lekker in zijn vel zit.

  Ben je niet helemaal gelukkig met jezelf, je werk, je relatie of andere dingen? Is de situatie waarin je verkeert niet bepaald wat je je zou wensen? Gaan de dingen niet zoals je dat graag zou zien? Laat het niet afhangen van wat er om je heen gebeurt. Kies zelf voor gelukkig zijn en laat Bron van Geluk je helpen. Laat het geluk weer vol in je leven stromen.

 • Bron van Kracht is er om je meer energie te geven voor als je vermoeid en uitgeblust bent. Voor als de vaart er uit is en het allemaal niet meer vanzelf gaat. Maar ook als het allemaal niet zo goed wil lukken, als je een gebrek aan daadkracht ervaart. Of wanneer je het moeilijk vindt de energie bij elkaar te krijgen en de omstandigheden te scheppen om aan een nieuw project te beginnen. En dat ook tot een goed einde te brengen.

  Bron van Kracht geeft je de kracht en energie, de daadkracht en het doorzettingsvermogen om je weer te kunnen focussen op dat wat je wilt. Het helpt je je innerlijke kracht te verzamelen en op de juiste manier in te zetten. Het breekt stukje bij beetje blokkades af die dat in de weg staan. En voelt alsof je er weer lekker tegenaan kunt. Een fijne energie om in je kracht te staan.

  Deze afstemming kun je ook kopen in het HSP Pakket

 • Bron van Liefde is een heerlijke afstemming en een prachtig geschenk om aan jezelf te geven. Liefde maakt niet alleen dat je leven veel gemakkelijker verloopt, en dat je het als veel prettiger ervaart. Het zorgt er ook voor dat je beter de dingen kunt doen die bij jou passen, en je daardoor je leven als meer vervullend en waardevol gaat ervaren.

  Door Bron van Liefde straal je liefde uit naar ieder waarmee je in contact komt. Dan ga je liefde geven, en kun je ook gemakkelijker liefde ontvangen. Dat geeft verbinding en schept een liefdevolle band. Baadt je in deze bron van onvoorwaardelijke liefde, dan voel je je altijd jong en verfrist.

  Deze afstemming kun je ook kopen in het Basis Pakket en Hoger Zelf Pakket
 • Bron van Positiviteit kan een wereld van bedrog en verraad, van moeilijkheden en stroperigheid, net even in een beter daglicht zetten. Het kan de dingen allemaal wat gemakkelijker maken als je jezelf niet negatief laat beïnvloeden door wat de buitenwereld je nu weer voorschotelt.

  Zit niet bij de pakken neer als het even niet gaat zoals je graag wilt. Bedenk je dat je met positief denken en een positieve houding veel verder komt dan met alles afkraken en in een kwaad daglicht stellen. Voor elk probleem is er een goede oplossing. En Bron van Positiviteit helpt je om steeds een goede manier te vinden om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Bron van Positiviteit: een positieve keuze voor mensen die positief willen leven.

 • Bron van Rijkdom zou je kunnen zien als een fontein van overvloed, die gaat spuiten zodra jij open staat om rijkdom en overvloed te ontvangen. Of het nu is in de vorm van een nieuwe liefde, het huis van je dromen, dat heerlijke feest of die geweldige vakantie... rijkdom doet zich op duizenden manieren voor, zolang jij het maar voor mogelijk en wenselijk houdt. Laat de overvloed van het leven met deze afstemming volop naar je toe stromen.

  Al lijkt het misschien niet bepaald zo: het leven biedt een scala aan mogelijkheden. Hoe rijker we fantaseren, hoe meer rijkdom we kunnen toelaten in ons leven te verschijnen. Als we met behulp van Bron van Rijkdom van creatie een hobby maken, kunnen we al dat leuks samen delen. Er naar hartenlust gebruik van maken en heerlijk met het leven spelen.

%d bloggers liken dit: