Binnenwereld

De Binnenwereld, je bewust worden van je Innerlijke Wezen

De Binnenwereld, je beter bewust worden van wie en wat je bent

Positief omgaan met je Innerlijke Wereld

De Binnenwereld wordt gevormd door alles wat we diep van binnen zijn. Het is onze ziel en zaligheid, gevormd door ons Hoger Zelf en onze Ik Ben Aanwezigheid. Het bevat al onze gevoelens en innerlijke roerselen, onze intenties en alles wat ons uniek maakt. Dit bericht gaat over onze Binnenwereld. Het is een vervolg op het bericht Binnenwereld en Buitenwereld, dat vooral over de samenhang en relatie van beide gaat.

Het vertelt ook hoe we ons van onze Innerlijke Wereld bewust kunnen worden en hoe we daar positief mee om kunnen gaan. Want leven in een fysieke 3D-wereld maakt ons gevoelig voor illusies. We vergeten daardoor heel snel wie we zijn. En laten ons heel gemakkelijk uit het nu halen en opslokken door de buitenwereld. Daarom is het je richten op je Binnenwereld heel belangrijk voor onze reis naar 5D.

De zachte en liefdevolle natuur van onze Binnenwereld

Onze Binnenwereld heeft als eigenschap dat het niet opdringerig is, zoals de Buitenwereld. Het is zacht, liefdevol en vredig. Onze Innerlijke Wereld zal zich in de communicatie met ons als persoonlijkheid dan ook nooit schreeuwerig voordoen. Het uit zich juist subtiel, genuanceerd en vriendelijk. Het heeft de natuur die eigen is aan de hogere sferen.

Daarom is het belangrijk dat we als persoonlijkheid deze zelfde zachtheid en liefde nastreven. Want we zijn niet alleen een tijdelijke verpersoonlijking van onze ziel, een hemelse energie in aardse vorm. Maar voor het functioneren van onze aardse vorm en voor het vervullen van ons levensdoel is een goede communicatie met onze Binnenwereld heel belangrijk. En van groot voordeel. Laten we ons daarom constructief opstellen en een goede spirituele samenwerking nastreven.

De vruchtbare samenwerking met ons Hoger Zelf

Hoe maken we een vruchtbare samenwerking dan gemakkelijker? Dat doen we door ons ontvankelijk op te stellen en ons te richten op ons Hoger Zelf. Want ons Hoger Zelf is niet alleen dat deel van onze ziel dat er speciaal is om ons tijdens onze incarnatie zo goed mogelijk te helpen. Het heeft daarvoor, i.s.m. onze Ik Ben Aanwezigheid, ook de wijsheid en mogelijkheden.

Voor mensen die bereid zijn hier echt in te investeren is er het Hoger Zelf Pakket. Dat helpt je op een gedegen manier een goede relatie met je HZ op te bouwen. Resulterend in een fijne samenwerking, en heel waardevol voor je ascentie. (Dit vormt tevens de basis van Soul Reiki. Hierbij leer ik mensen met hulp van hun HZ verschillende helende energieën uit hun handen te laten stromen. Ook op afstand.) Maar de samenwerking met je Binnenwereld kun je ook op een andere manier proberen.

Tips om te communiceren met je Binnenwereld

Bijvoorbeeld door deze tips toe te passen:

  • Als je gevoel duidelijk zegt dat iets niet goed voor je is, volg dat advies dan.
  • Verwelkom en probeer liefde te voelen voor je Hoger Zelf, Ik Ben Aanwezigheid, Gidsen, Beschermengelen.
  • Kom je in een negatieve energie, leer jezelf dan snel weer terugkeren naar liefde, vrede, vertrouwen…
  • Leer je intuïtie te herkennen en maak er gebruik van.
  • Probeer je bewust te zijn van de kleine duwtjes, als je HZ, Gidsen, Beschermengelen… je voor gevaar willen behoeden.
  • Volg ze ook als ze je willen helpen betere keuzes te maken.
  • Breng meer tijd door in de natuur (de rustige Buitenwereld).
  • Sta open voor contact met dieren, bomen, planten, Moeder Aarde…
  • Leer te mediteren, het maakt spirituele communicatie (met bijv. je HZ) gemakkelijker.
  • Hierdoor zul je ook gemakkelijker openstaan voor inspiratie.

De Binnenwereld voor snelle veranderingen ten goede

In dit bericht heb je kunnen lezen wat de Binnenwereld is. Waarom het belangrijk is je daarvan bewust te zijn en daarmee in contact te staan. En hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Leren communiceren met je Binnenwereld is niet alleen de beste, maar ook de grondigste en snelste methode voor veranderingen ten goede. En voor het verhogen van je energie, nodig voor onze reis naar 5D. Maar er is niets op tegen om daarnaast ook met jouw Buitenwereld aan de slag te gaan. Zolang je maar niet valt voor haar illusies. Het volgende bericht (en de laatste in deze serie van 3), de Buitenwereld, vertelt hoe je ook daarvan gebruik kunt maken.

Binnenwereld en Buitenwereld

Buitenwereld

Comments are disabled.