Lichtmeester Afstemmingen

De Lichtmeester Afstemmingen, samenwerken met onze hemelse spirituele vrienden

De Lichtmeester Afstemmingen, Een Geschenk Uit De Hemel

Verbonden zijn met spiritueel hoog ontwikkelde wezens: de Lichtmeester Afstemmingen

De Lichtmeester Afstemmingen zijn hele bijzondere afstemmingen. Want ze geven je de mogelijkheid verbonden te zijn met spiritueel hoog ontwikkelde wezens en hun prachtige energie. Je zou Lichtmeesters of Geascendeerde Meesters Hemelse Wezens kunnen noemen. Ze zijn Meesters van het Licht (en van de Liefde) geworden door zichzelf spiritueel veel verder te ontwikkelen dan wij zijn. De Lichtmeester Afstemmingen geven je de mogelijkheid je te spiegelen aan hun prachtige energie. Iets wat heel waardevol kan zijn voor iedereen die zijn spirituele ontwikkeling serieus neemt. En waardoor je spiritualiteit veel grondiger, maar ook veel sneller tot wasdom kan komen. Want hoe meer je verbonden bent met hun hoogstaande energie, hoe gemakkelijker je deze kunnen overnemen.

De Lichtmeester Afstemmingen zijn ook heel fijn als je graag gebruik wilt maken van de uitgestoken hand van onze spirituele vrienden en vriendinnen. Want Lichtmeesters delen graag hun Licht en hun Liefde met anderen die nog veel kunnen groeien. Ze geven healingen en helpen je met allerlei aspecten van jouw spirituele leven. Deze hoogstaande wezens worden Lichtmeesters genoemd omdat ze Licht (bewustzijn) verspreiden en vaak met elkaar samenwerken. Zoals in de Grote Witte Broederschap. De Lichtmeesteressen of vrouwelijke meesters, zoals Lady Nada of Maria Magdalena, kun je ook vinden bij de Lichtmeester Afstemmingen. Lichtmeesters worden ook nog met verschillende andere namen aangeduid:

  • Opgestegen Meesters
  • Geascendeerde Meesters
  • Opgevaren Meesters
  • Dienaren der mensheid
  • Meesters der Wijsheid

De Lichtmeesters en de aardse omstandigheden

Lichtmeesters zijn Hemelse Wezens die vrijwel allemaal op aarde hebben geleefd. Daardoor kennen zij de aardse omstandigheden heel goed. Lichtmeesters weten daarom wat de moeilijkheden en valkuilen hier zijn. Ze weten dat je hier heel gemakkelijk in de illusie kunt verdwalen, hoe goed je bedoelingen van te voren ook zijn. Je komt hier voor je ziel, maar kunt heel gemakkelijk opgeslokt worden door deze wereld van ego. Waardoor je jouw ziel ondanks jouw goede intenties helemaal kunt vergeten.

De Lichtmeesters weten ervan, bijna allemaal zijn ze zelf meer dan eens geïncarneerd geweest. Ze hebben levens gehad waarin ze heel bekend waren. En soms ook levens die we niet of niet zo goed kennen. Je kunt dus bij de Lichtmeester Afstemmingen meer dan een aardse persoon in dezelfde Lichtmeester tegenkomen. Zoals Djwhal Khul die ook Lao Tse en Confucius was. Of El Morya die Abraham, koning Arthur en de humanist Thomas More was. En Saint Germain die Jozef was (getrouwd met Moeder Maria, vader van Jezus), Christoffel Columbus en Francis Bacon (William Shakespeare).

Onze belangrijkste spirituele opgave: ascensie of ontwaken

De naam Opgestegen Meester zegt al dat Lichtmeesters al hebben bereikt wat wij nog moeten doen: ascensie (ontwaken, opstijgen, hemelvaart). Ofwel het bereiken van de vijfde dimensie (of hoger). Deze belangrijke spirituele opgave gaan wij nu op een heel bijzondere manier doen: in ons lichaam. Dus zonder eerst te sterven. Met hulp van o.a. Lichtmeesters, Aartsengelen en ons Hoger Zelf en Ik Ben Aanwezigheid. En met velen tegelijk. Daarvoor moeten wij leren onze ego-wereld om te vormen tot een liefdeswereld. Waarbij de Lichtmeester Afstemmingen je zo goed kunnen helpen.

De Lichtmeesters gaven hun ego de dienende rol waarvoor deze altijd bedoeld was. Daardoor konden ze hun spiritualiteit zo ontwikkelen dat ze uit konden stijgen boven de derde dimensie. Opklimmend naar de hogere dimensies. Hieraan hebben ze de naam Geascendeerde Meesters of Opgestegen Meesters te danken. Zij hebben meesterschap bereikt en werken vanuit wat wij noemen de Lichtwereld. Ze hebben hun vleeslichaam getransformeerd naar een Lichtlichaam. Dat geeft hen vele spirituele mogelijkheden. Daardoor kunnen Lichtmeesters bijvoorbeeld met veel mensen tegelijk, waar ook ter wereld, verbonden zijn, en ons helpen. Of op meer dan een plaats aanwezig zijn.

De spirituele adel van de Opgestegen Meesters

Wat Lichtmeesters zo aantrekkelijk maakt voor veel mensen is de spirituele adel die ze vertegenwoordigen. Ze geven ons het gevoel dat we goed zijn zoals we zijn. En dat ze ieder verwelkomen die spirituele vooruitgang wil boeken. Wij zien bij hen de schoonheid en grootsheid die wij ook in onszelf zullen gaan ontwikkelen. Het is dan ook een groot genoegen dat wij van hun ervaring en mogelijkheden gebruik mogen maken. Voor onze persoonlijke en gezamenlijke spirituele ontwikkeling en een betere wereld. Voor ons ascensieproces waaraan we nu bezig zijn. En voor de terugkeer naar volledig bewustzijn.

Maar ook bij het transformeren van het ego. Het ontwikkelen van positieve karaktertrekken als Liefde, Dankbaarheid, Zachtaardigheid, Grootmoedigheid, Empathie, Oordeelloosheid, Compassie, Vergeving, Wijsheid… Het ontwikkelen van ons Lichtlichaam of Merkaba. Voor fysieke en andere vormen van healing. Eigenlijk bij alles wat een Lichtwerker en Liefdeswerker dient. Bij de Lichtmeester Afstemmingen vind je Lichtmeesters en Lichtmeesteressen die je graag bij al deze spirituele ontwikkelingen willen helpen.

De Lichtmeester Afstemmingen, de welkome hulp uit de hemelse sferen

De Lichtmeester Afstemmingen zijn een zeer aantrekkelijke manier om gebruik te maken van onze grote spirituele broers en zussen. Zij die al zo veel weten en zo ontwikkeld zijn, wat wij nog volop aan het leren zijn. En hun zeer welkome hulp kan dat proces voor ons zeer vergemakkelijken. Daarom kan ik de Lichtmeester Afstemmingen van harte aanbevelen.

Dus de vraag is: wat wil je leren. En wat wil je veranderen aan jezelf als persoon. In welk opzicht wil je spiritueel groeien. Heel belangrijk bij je keuze van een van de Lichtmeester Afstemmingen is: tot wie voel je je aangetrokken. Jouw hart zal het je influisteren. Wie weet bouw je een hele fijne vriendschapsband en liefdesband op met een of meer Lichtmeesters of Lichtmeesteressen van je keuze. Beschouw ze gewoon als onze Hemelse Vrienden. Want hun hart straalt van liefde voor iedereen die hun hulp vraagt. Het voelt heerlijk om met deze spirituele Edele Wezens verbonden te zijn. En hoe meer je met een Lichtmeester(es) verbonden bent, hoe meer zegeningen er jouw kant opkomen.

Boeddha

Djwhal Khul

El Morya

Hilarion

Jezus

Kuthumi

Kwan Yin

Lady Nada

Maria Magdalena

Moeder Maria

Saint Germain

Comments are disabled.