Lichtmeester Afstemmingen

DE LICHTMEESTER AFSTEMMINGEN, EEN GESCHENK UIT DE HEMEL

Lichtmeesters: spiritueel hoog ontwikkelde wezens

De Lichtmeester Afstemmingen zijn hele bijzondere afstemmingen. Want ze geven je de mogelijkheid verbonden te zijn met spiritueel hoog ontwikkelde wezens en hun prachtige energie. Iets wat heel waardevol kan zijn voor iedereen die zijn spirituele ontwikkeling serieus neemt. De Lichtmeester Afstemmingen zijn ook heel fijn als je graag gebruik wilt maken van de uitgestoken hand van onze spirituele vrienden en vriendinnen. De meesteressen of vrouwelijke meesters, zoals Lady Nada of Maria Magdalena, staan ook in deze groep. Dus binnen de Lichtmeester Afstemmingen vind je zowel Lichtmeesters als Lichtmeesteressen. Deze spirituele meesters en meesteressen worden Lichtmeesters genoemd omdat ze Licht (bewustzijn) verspreiden, en natuurlijk ook Liefde. Vaak werken ze met elkaar samen, zoals in de Grote Witte Broederschap. Lichtmeesters worden ook nog met verschillende andere namen aangeduid:

  • Opgestegen Meesters
  • Geascendeerde Meesters
  • Opgevaren Meesters
  • Lichtwezens
  • Dienaren der mensheid
  • Meesters der Wijsheid

Lichtmeesters en de aardse omstandigheden

Lichtmeesters zijn wezens die vrijwel allemaal op aarde hebben geleefd. Daardoor kennen zij de aardse omstandigheden heel goed. Lichtmeesters weten daarom wat de moeilijkheden en valkuilen hier zijn. Ze weten dat je hier heel gemakkelijk in de illusie kunt verdwalen, hoe goed je bedoelingen van te voren ook zijn. Je komt hier voor je ziel, maar kunt heel gemakkelijk opgeslokt worden door je persoonlijkheid en de buitenwereld. Waardoor je jouw ziel ondanks jouw goede intenties helemaal kunt vergeten. De Lichtmeesters weten ervan, bijna allemaal zijn ze zelf meer dan eens geïncarneerd geweest. Ze hebben levens gehad waarin ze heel bekend waren. En soms ook levens die we niet of niet zo goed kennen. Je kunt dus bij de Lichtmeester Afstemmingen meer dan een aardse persoon in dezelfde Lichtmeester tegenkomen. Zoals Djwhal Khul die ook Lao Tse en Confucius was.

Onze belangrijkste spirituele opgave: ascensie of ontwaken

De naam Opgestegen Meesters zegt al dat Lichtmeesters iets hebben bereikt wat wij nog moeten doen: de persoonlijke ascensie (ontwaken, opstijging, hemelvaart). Deze belangrijke spirituele opgave gaan wij nu op een heel bijzondere manier doen: in ons lichaam. Dus zonder eerst te sterven. Met hulp van o.a. Lichtmeesters, Aartsengelen en ons Hoger Zelf en Ik Ben Aanwezigheid. En met velen tegelijk. De Lichtmeesters gaven hun ego de dienende rol waarvoor deze altijd bedoeld was. Daardoor konden ze hun spiritualiteit zo ontwikkelen dat ze uit konden opstijgen naar de hogere dimensies. Hieraan hebben ze de naam Geascendeerde Meesters of Opgestegen Meesters te danken. Zij hebben meesterschap bereikt en werken vanuit wat wij noemen de lichtwereld. Ze hebben hun vleeslichaam getransformeerd naar een lichtlichaam. Dat geeft hen vele spirituele mogelijkheden. Daardoor kunnen Lichtmeesters bijvoorbeeld met veel mensen tegelijk verbonden zijn, en ons helpen. Ongeacht op welke plaatsen wij ons allemaal bevinden.

De spirituele adel van de Opgestegen Meesters

Wat Lichtmeesters zo aantrekkelijk maakt voor veel mensen is de spirituele adel die ze vertegenwoordigen. Ze geven ons het gevoel dat we goed zijn zoals we zijn, en dat ze ieder verwelkomen die spirituele vooruitgang wil boeken. Wij zien bij hen de schoonheid en grootsheid die wij ook zullen gaan ontwikkelen. Het is dan ook een groot genoegen dat wij van hun ervaring en mogelijkheden gebruik mogen maken. Voor spirituele ontwikkeling in het algemeen. Voor het Ascensieproces waaraan we nu bezig zijn. Onze reis naar de vijfde dimensie en de terugkeer naar volledig bewustzijn. Bij het transformeren van het ego. Het ontwikkelen van positieve karaktertrekken als Liefde, Dankbaarheid, Zachtaardigheid, Grootmoedigheid, Empathie, Oordeelloosheid, Compassie, Vergeving, Wijsheid… Eigenlijk bij alles wat een Lichtwerker en Liefdeswerker dient. Bij de Lichtmeester Afstemmingen vind je Lichtmeesters en Lichtmeesteressen die je graag bij al deze spirituele ontwikkelingen willen helpen.

De Lichtmeester Afstemmingen, de welkome hulp uit de hemelse sferen

De Lichtmeester Afstemmingen zijn een zeer aantrekkelijke manier om gebruik te maken van onze grote spirituele broers en zussen. Zij die al zo veel weten en zo ontwikkeld zijn, wat wij nog volop aan het leren zijn. En hun zeer welkome hulp kan dat proces voor ons zeer vergemakkelijken. Daarom kan ik de Lichtmeester Afstemmingen van harte aanbevelen. Dus de vraag is: wat wil je leren. En wat wil je veranderen aan jezelf als persoon. In welk opzicht wil je spiritueel groeien. Heel belangrijk bij je keuze van een van de Lichtmeester Afstemmingen is: tot wie voel je je aangetrokken. Jouw hart zal het je influisteren. Wie weet bouw je een hele fijne vriendschapsband en liefdesband op met een of meer Lichtmeesters of Lichtmeesteressen van je keuze. Beschouw ze gewoon als onze hemelse vrienden. Want hun hart straalt van liefde voor iedereen die hun hulp vraagt.

Boeddha

Djwhal Khul

El Morya

Hilarion

Jezus

Kuthumi

Kwan Yin

Lady Nada

Maria Magdalena

Moeder Maria

Saint Germain