Liefdes Afstemmingen

De Liefdes Afstemmingen, omverschillende aspecten van jezelf liefde te geven

De Liefdes Afstemmingen, om te ervaren hoe briljant de Liefde is

Liefde, de schitterende diamant met de duizend facetten

De Liefdes Afstemmingen zijn ervoor gemaakt om jouw liefde op specifieke gebieden van jouw leven meer te laten stromen. Om verschillende aspecten van jezelf de nodige positieve energie en speelruimte te geven. Met de Liefdes Afstemmingen kun je jouw liefde daar laten stromen waar het dat nu niet voldoende doet.

Liefde is de energie die we voelen als we optimaal leven. Als alles op rolletjes loopt, en we ons heerlijk voelen over onszelf en over de wereld om ons heen. Liefde kent vele aspecten, vele vormen waarin het zich voordoet. Het is een diamant met duizend facetten, en elk facet is even schitterend. Wanneer je een bepaald aspect van jezelf volop liefde geeft, mag dit aspect er helemaal zijn. En omdat liefde aanstekelijk werkt, help je ook anderen om dit facet van zichzelf meer liefde te geven.

De Liefdes Afstemmingen: liefde schenken, liefde ontvangen

Als je een ander liefde schenkt, betekent dit dat diegene helemaal welkom is, er helemaal van jou mag zijn. De liefde die jij van een ander ontvangt, geeft jouw het gevoel dat jij goed bent zoals je bent. Dat jij er helemaal mag zijn. Daarom is liefde zo waardevol, want liefde kent alleen maar winnaars. Daarom ook is het zo goed aandacht te schenken aan de Liefde. En waar dat in je leven nog best wat mag groeien.

De Liefdes Afstemmingen kunnen je helpen om bepaalde kanten van jezelf wat extra liefdesondersteuning te bieden. Om bepaalde facetten van jou Liefdes Diamant wat extra te doen schitteren. Liefde geeft aan alles wat het aanraakt glans en glorie. Zijn er facetten van je leven die wat extra zouden kunnen stralen? Kijk dan eens of er bij de Liefdes Afstemmingen niet een paar mooie afstemmingen te vinden zijn, die jou hierbij kunnen helpen.

Liefdeloosheid… of toch liever Onvoorwaardelijke Liefde?

Hoe anders is dat met het tegendeel van liefde. Liefdeloosheid kent alleen verliezers. Het werkt niet en kan niet werken. Sommige verliezers, die zich nu mogelijk nog winnaars wanen, hebben alleen langer nodig om zich ervan bewust te worden dat liefdeloosheid niet werkt. Dat een gebrek aan liefde jezelf en degenen met wie je in contact staat slechts onprettige ervaringen bezorgt.

Liefde kent alleen winnaars, want het geeft altijd: de ontvanger zowel als de gever. Eigenlijk is het iets magisch: als je liefde deelt, voel je zelf ook meer liefde. Dan verdubbelt het. Liefde ontneemt niemand iets zoals liefdeloosheid, in welke vorm dan ook, dat juist wel doet. Daarbij is liefde het geweldigste gevoel dat er is. Liefde omarmt, verbindt, versterkt, erkent, laat vrij en maakt Een. Liefde is onbeperkt, heeft niets nodig, en is het meest natuurlijke wat er is. En echte liefde is vanzelfsprekend onvoorwaardelijke liefde. Zoals ook geldt voor alle Liefdes Afstemmingen.

De Liefdes Afstemmingen, als je liefde zoekt op specifieke gebieden

Zoek je naar algemene liefde, kies dan voor Bron van Liefde. Dat is de Moeder waar al deze Liefdes Afstemmingen mee gemaakt zijn. Maar zoek je naar liefde op een bepaald gebied, dan ben je bij de Liefdes Afstemmingen helemaal goed voor een aantal mooie Liefdes Energieën.

Zelfliefde is een aanrader voor iedereen, het geeft je een heerlijk gevoel over wie je bent, en maakt je veel sterker. Zelfliefde zit ook in het Hoger Zelf Pakket. Veroorzaken je keuzes en beslissingen vaak vervelende ervaringen, dan is Liefdes Keuzes wat je zoekt. Liefdes Relaties is zowel een geschenk aan jezelf als aan je partner en andere geliefden. Anticipatie Liefde is een juweeltje omdat je het in 1001 situaties kunt gebruiken. En wat te denken van Liefdes Aanrakingen, klinkt dat niet heerlijk…? Geef jezelf een mooi geschenk, geef jezelf eens enkele Liefdes Afstemmingen. En deel de liefde alsjeblieft ruimhartig met ieder met wie je in contact komt.

Anticipatie Liefde

Levensliefde

Liefdes Aanrakingen

Liefdes Keuzes

Liefdes Relaties

Liefde voor Moeder Aarde

Vrouwelijke Energie Liefde

Yin Yang Liefde

Zelfliefde

Comments are disabled.