Feel Good Afstemmingen

De Feel Good Afstemmingen, voor een fijn en spiritueel leven

De Feel Good Afstemmingen: voel je goed en geniet van het leven

De Feel Good Afstemmingen: Spirituele Wellness

Met de Feel Good Afstemmingen heb je een groep van Afstemmingen die je helpen om je in allerlei opzichten goed te laten voelen. Om lekker in je vel te zitten, om jezelf ontspannen en comfortabel te voelen. Kortom, om een fijn leven te hebben. Het zijn afstemmingen die jouw goed laten voelen over wie je bent, wat je doet, en hoe je de wereld ervaart.

De Feel Good Afstemmingen helpen je ook om prettige ervaringen te hebben. Niet alleen lichamelijk, maar ook met de bedoeling voor je geest en ziel te zorgen. De Feel Good Afstemmingen gaan over Welzijn, Welbevinden, Gezondheid en een Fijn Leven. Ze verbinden welzijn met spiritualiteit. Je zou het spirituele Wellness kunnen noemen. Deze groep van afstemmingen kunnen bijdragen aan een prettig leven. Waarin al je aspecten tot bloei kunnen komen, ook je spirituele aspecten. Want als je goed in je vel zit, komt ook je spirituele kant beter tot zijn recht.

Harmonie en Feeling Good

Een belangrijk onderdeel van Feel Good is Harmonie. Welbevinden kan niet zonder Harmonie. Want disharmonie in allerlei vormen tast je welzijn aan. Zoals disharmonie in je lichaam: ziektes, kwaaltjes, mankementen. Of gewoon je niet fijn en op je gemak voelen. Disharmonie in de relatiesfeer: steeds ruzie en conflicten of een vijandige sfeer, daarin kan geen gezond mens goed gedijen. Net zoals je emoties die niet in harmonie zijn, of niet goed in je energie zitten.

Harmonie binnen jezelf en in harmonie zijn met je omgeving is zonder twijfel heel belangrijk voor je gevoel van welzijn. Het is een basisvoorwaarde voor een fijn leven. Een aantal van de Feel Good Afstemmingen hebben daarom de naam Harmonie in zich. Omdat ze op dat gebied harmonie brengen of dit bevorderen. En dus voor Welzijn of Welbevinden zorgen. Zoals Emotionele Harmonie en Energetische Harmonie.

Lekker in mijn vel, dat wil ik wel

Je goed voelen, lekker in je vel zitten, een fijn leven hebben… Voor heel veel mensen is dit waardevol. Een goede gezondheid mag een eerste voorwaarde zijn, heel belangrijk voor een fijn leven. Maar geen gezondheidsklachten hebben betekent nog niet automatisch je fijn voelen. Hoe, waardoor en waarmee je je fijn voelt, kan heel individueel zijn en ook best van tijd tot tijd veranderen. Maar veel mensen hebben toch wel een aantal dingen die ze als heel prettig beschouwen.

Zoals weinig stress ondervinden. Erbij horen en gerespecteerd worden. Je geliefd voelen. Regelmatig liefdevol aangeraakt worden (Liefdes Aanrakingen), en af en toe eens vertroeteld worden. Net als je vrij voelen en kunnen doen wat je interesse heeft en je voldoening schenkt. Ook belangrijk is uitdrukking kunnen geven aan jouw wezen, jouw behoeftes, jouw passies, jouw seksualiteit, jouw emoties en gevoelens. Gewoon genieten van het leven.

De Feel Good Afstemmingen, voor lichaam, ziel en geest

Een belangrijk doel van mijn afstemmingen, ook de Feel Good Afstemmingen, is ervoor zorgen dat onze spiritualiteit kan bloeien. En daarvoor zijn een aantal basisvoorwaarden nodig, die stressfactoren verminderen. Hoe beter lichaam, ziel en geest samenwerken en elkaar versterken, hoe beter je je voelt over jezelf. En hoe meer voldoening en geluk je ervaart.

De Feel Good Afstemmingen hebben allemaal een vorm van welbevinden of Feel Good in zich. Op het gebied van jouw energie of jouw emoties. Om de omgang met andere mensen fijner te laten verlopen (Aura Harmonie). Om je geliefd te voelen en anderen met liefde te benaderen (Geliefd en Verliefd). Afstemmingen die heel goed passen bij mensen die naast Spiritualiteit ook Wellness belangrijk vinden. Geschikt voor romantici en mensen die jong van lichaam en geest willen blijven. En ook heel fijn als spiritueel geschenk voor een geliefde persoon.

Zoek je nog meer feel good? Kijk dan ook eens bij de Bron Afstemmingen en Liefdes Afstemmingen.

Aura Harmonie

Dolfijn Spirit

Emotionele Harmonie

Energetische Harmonie

Geliefd en Verliefd

Zenuwstelsel Harmonie

Comments are disabled.