Afstemmingen Pakketten

Afstemmingen Pakketten, de gerichte manier om aan je spiritualiteit te werken

Afstemmingen Pakketten: spiritueel werken aan jezelf

Afstemmingen Pakketten: bij elkaar horende afstemmingen

Naast losse afstemmingen zijn er ook Afstemmingen Pakketten. De Afstemmingen Pakketten zijn er in twee vormen. Allereerst kan een pakket zijn samengesteld uit afstemmingen die bij elkaar horen, die van zichzelf een groep vormen. Zoals het geval is bij het Chakra Pakket: alle hoofdchakra’s 1-7. Aangevuld met de waardevolle afstemming Chakra Harmonie, de afstemming voor de bijchakra’s en die het hele chakrasysteem in harmonie brengt. Dat geldt ook voor het Helende Creatie Pakket: Helende Gedachten, Helende Woorden en Helende Daden. En het Hersengolven Pakket dat bestaat uit Gamma Hersengolven, Alfa Hersengolven, Theta Hersengolven en Delta Hersengolven. Pakketten dus die uit afstemmingen bestaan die aan elkaar verwant zijn.

Afstemmingen Pakketten: werken aan een specifiek doel

Daarnaast kan een pakket ook bestaan uit afstemmingen die samen een specifiek spiritueel doel dienen. Afstemmingen Pakketten met een specifiek spiritueel doel zijn bijvoorbeeld het Hoger Zelf Pakket. Dit pakket dient direct jouw spirituele groei. Het Hoger Zelf Pakket is bedoeld om de zo belangrijke verbinding met je Hoger Zelf mogelijk te maken en te vergemakkelijken. Zo belangrijk voor onze groei richting de Vijfde Dimensie.

Ook het Spiritueel Pakket is bedoeld voor spirituele groei. Maar bij dit pakket gaat het vooral om blokkades te verwijderen die onze spirituele groei verhinderen. En evenzo het verminderen of transformeren van andere zaken die ascensie moeilijk maken. Nog een ander pakket met een specifiek doel is het HSP Pakket. Dit pakket helpt HSP’s, hoogsensitieve mensen, gemakkelijker om te gaan met hun hoogsensitiviteit. Waardoor veel fysieke, energetische en emotionele klachten van gevoelige mensen kunnen verzachten en verminderen.

Pakketvoordeel

Je kunt natuurlijk de afstemmingen van een pakket ook afzonderlijk bestellen. Dan betaal je de gewone prijs van 29 Euro per afstemming. Bestel je dezelfde afstemmingen echter als Afstemmingen Pakket, dan geldt hiervoor een gereduceerde prijs, en ontvang je deze afstemmingen met pakketvoordeel. Zie de tabel voor het aantal afstemmingen van een pakket, de reguliere prijs en de aantrekkelijke pakketprijs.

Informatie over het bestellen van pakketten

  • Na de bestelling neem ik per email contact met je op en dan regelen we in onderling overleg de afspraken voor de afstemmingen.
  • De afstemmingen van het pakket zijn door jou betaald. Ze vervallen echter niet binnen een bepaalde periode. Maak de afspraken daarom gewoon in je eigen tempo, op de manier die voor jou het beste voelt.
  • Heb je van een pakket al eerder een losse afstemming gedaan, dan mag je deze in overleg vervangen door een andere afstemming van jouw keuze. Zodat je niet een afstemming hoeft te ontvangen die je al gedaan hebt. En waarvoor je dus al eerder betaald hebt.
  • Net als bij de gewone afstemmingen ontvang je bij alle Afstemmingen Pakketten ook een gratis Afstemmingen Gids. Hierin staat van iedere afzonderlijke afstemming de korte en lange beschrijving. Daarnaast vind je een aantal tips voor het gebruiken van deze afstemming. Zodat je weet hoe, wanneer, en waarvoor je deze afstemming kunt gebruiken. Want naast het ontvangen van een afstemming, kun je deze spirituele energie op elk gewenst moment weer laten stromen. Zodat je jezelf steeds weer een energie-update geeft.
  • Deze Afstemmingen Gids is een klein en mooi opgemaakt naslagwerk, waardevol om af en toe nog eens te raadplegen.

Overzicht van de Afstemmingen Pakketten:

PAKKET AANTAL NORMALE PRIJS PAKKETPRIJS
Chakra Pakket 8 Afstemmingen 232 Euro 185 Euro
Helende Creatie Pakket 3 Afstemmingen   87 Euro   69 Euro
Hersengolven Pakket 3 Afstemmingen   87 Euro   69 Euro
Hoger Zelf Pakket 5 Afstemmingen 145 Euro 116 Euro
HSP Pakket 5 Afstemmingen 145 Euro 116 Euro
Spiritueel Pakket 5 Afstemmingen 145 Euro 116 Euro

Chakra Pakket

Helende Creatie Pakket

Hersengolven Pakket

Hoger Zelf Pakket

HSP Pakket

Spiritueel Pakket

Comments are disabled.