Bron Afstemmingen

De Bron Afstemmingen, Thuis komen bij je Zelf

De Bron Afstemmingen, voor wie heimwee heeft naar Thuis

Je verbinden met basis van alle goeds: met de Bron Afstemmingen

De Bron Afstemmingen zijn iets heel bijzonders, want ze geven je toegang tot de Bron. De oorsprong van ons bestaan, van al het leven. En de plek of omstandigheid waaruit we allemaal zijn voortgekomen. Wat tegelijkertijd zo vertrouwd voelt. Het is het Pure Licht, de Pure Liefde. De Bron wordt vaak aangeduid met namen als God, Allah, Brahma, Jahweh. Maar ook met neutraler aanduidingen als Schepper, Essentie, Eenheid, Leegte, Het Al van Alles of Het Leven. De Bron is de basis van alle goeds. Wat uit de Bron komt is zuiver, sprankelt van levenskracht, schoonheid en creativiteit. En omvat alle denkbare Goddelijke Energieën.

De Bron Afstemmingen zijn deze afzonderlijke energieën, die niet alleen goddelijk voelen, maar dat ook zijn. Zie de Bron als de basis van alle liefde en creativiteit, van alle schoonheid en overvloed. Van alles wat je je maar kunt indenken als zijnde waardevol, liefelijk en mooi. Bovendien: de Bron schenkt graag ruimhartig aan ieder gewillig hart.

De verbinding herstellen met de Goddelijke Energieën

Verbinding met de Bron of Essentie is putten uit de Eenheid. Het maakt dat je steeds een beetje meer toegang hebt tot wat er diep in je al aanwezig is. Maar waar je het contact vaak een beetje mee verloren bent. Hoewel we bij onze geboorte nog een heel goede verbinding met onze Bron hebben, zal deze verbinding vaak langzaam verzwakken. Want we worden negatief beïnvloed door een negatieve wereld.

Op aarde leven en tegelijkertijd de verbinding met de Bron zuiver houden, is maar weinigen gegeven. Soms lijkt de wereld minder pijn te doen als we ons van de Bron afkeren. Je sluit je dan voor bepaalde goddelijke energieën af. Waardoor deze goddelijke energieën niet meer volledig tot je beschikking staan. Althans in hun oorspronkelijke, zuivere vorm. Lichtwerkers en Liefdeswerkers zullen echter de verbinding met de Bron Energieën graag willen herstellen. Je er weer helemaal mee verbinden, zodat je gebruik kunt maken van al hun moois en fijns. Precies daarvoor zijn de waardevolle Bron Afstemmingen bedoeld.

De Bron afstemmingen en hoe wil je zijn, en jezelf ervaren

Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen is: Wat wil mijn ziel van zichzelf laten zien. Hoe wil ik, als ziel en als persoonlijkheid, graag zijn. Wat wil ik scheppen, wat wil ik ervaren hier op Moeder Aarde. Daarnaast zou je jezelf kunnen afvragen: welke eigenschappen van mijn ziel zou ik nu meer in mijn leven willen integreren. Welke kwaliteiten wil ik meer leven, welke mooie Bron Energieën wil ik meer zijn.

De Bron Afstemmingen maken het mogelijk heel gemakkelijk toegang te krijgen tot hele positieve en waardevolle energieën. Zoals bijvoorbeeld, Bron van Schoonheid of Bron van Vreugde. De Bron Afstemmingen geven je niet alleen een goed gevoel. Ze maken je leven ook gemakkelijker en fijner. Je kunt ze op ieder moment inzetten wanneer je meer je Zelf wilt zijn. Of een bepaald aspect van je Zelf beter tot uitdrukking wilt laten komen.

Thuis komen bij je Zelf, Thuis komen bij de Bron

Zuiverheid, Schoonheid, Oorspronkelijkheid en Natuurlijkheid zijn een paar sleutelwoorden die op de Bron Afstemmingen van toepassing zijn. Bij de Bron denk je aan Thuis komen. Want de Bron is ons Thuis. Het is de plek waar we vandaan komen, en de plek waar we weer naar toe zullen gaan. Hier voel je je Thuis en heb je het gevoel dat het leven mooi is, en waard om te leven.

De Bron maakt dat je je jong voelt en enthousiast bent over wie je bent, over wat er allemaal mogelijk is. Want Thuis is alles perfect, is alles fris, is alles mooi. Daarvoor moet je natuurlijk wel weer contact met de Essentie krijgen. De Bron Afstemmingen helpen je dit contact te herstellen en meer Bron Energie in je dagelijkse leven toe te laten.

De Bron Afstemmingen, heerlijk baden in de Bron

In de Bron kun je je heerlijk baden. En de Bron Afstemmingen vormen daarbij een bad van een bepaald aspect van onze ziel. En van de Goddelijke Wereld. Een aspect dat wat meer aandacht zou kunnen verdienen, dat je weer meer in je leven zou willen integreren. Of waarvan je meer wilt genieten.

Misschien zou je wat meer Liefde willen uitstralen. Of heeft je Vertrouwen door minder prettige ervaringen een deuk opgelopen. Misschien ben je niet altijd zo gelukkig met jezelf, en met je leven. Als je vaker rondloopt met een bepaalde onderhuidse onvrede, dan zou Vrede je heel goed kunnen doen. Of misschien zou je wat positiever in het leven willen staan. Bij de Bron Afstemmingen is vast en zeker ook voor jou iets moois en waardevols te vinden. Deze hemelse energieën worden warm aanbevolen.

Bron van Geluk

Bron van Kracht

Bron van Liefde

Bron van Positiviteit

Bron van Rijkdom

Bron van Schoonheid

Bron van Vertrouwen

Bron van Vrede

Bron van Vreugde

Comments are disabled.