Bron Afstemmingen

De Bron Afstemmingen, voor wie heimwee heeft naar Thuis

De basis van alle goeds: De Bron

De Bron Afstemmingen zijn iets heel bijzonders, maar tegelijkertijd voelt het ook heel vertrouwd. We zijn allemaal uit de Bron voortgekomen. De Bron wordt vaak aangeduid met namen als God, Allah, Brahma, Jahweh. Maar ook met neutraler aanduidingen als Schepper, Essentie, Eenheid, Oerkracht, Het Leven, Al Wat Is. De Bron is de basis van alle goeds. Wat uit de Bron komt is zuiver, sprankelt van levenskracht, schoonheid en creativiteit. De Bron wordt daarom ook wel onze Krachtbron of Energiebron genoemd. Het bevat alle denkbare Goddelijke Energieën. De Bron Afstemmingen zijn deze afzonderlijke energieën, die niet alleen goddelijk voelen, de Bron Energieën zijn ook goddelijk. De Bron is de basis van alle liefde en creativiteit, van alle schoonheid en overvloed. Van alles wat je je maar kunt indenken als zijnde waardevol, liefelijk en mooi. En de Bron schenkt graag ruimhartig aan ieder gewillig hart.

Goddelijke Energieën: de Bron Afstemmingen

Verbinding met de Bron of Essentie is putten uit de Eenheid. Het maakt dat je weer volledig toegang hebt tot wat er diep in je al aanwezig is, maar waar je het contact vaak een beetje mee verloren bent. Soms ook heb je een bepaalde goddelijke energie niet meer volledig tot je beschikking, althans in zijn oorspronkelijke, zuivere vorm. Want op aarde leven en tegelijkertijd de verbinding met de Bron zuiver houden, is maar weinigen gegeven. Menigeen zal daarom de verbinding met verschillende Bron Energieën graag weer willen herstellen. Zodat je je weer helemaal met die zuiverheid kunt verbinden, en deze weer volledig in je toe kunt laten. Om allerlei blokkades te verwijderen. En deze te vervangen door de Eenheids Energieën die de Bron Afstemmingen zijn.

Hoe wil je zijn, hoe wil je jezelf ervaren

Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen is: wat wil mijn ziel van zichzelf laten zien. Hoe wil ik, als ziel en als persoonlijkheid, graag zijn. Wat wil ik ervaren, wat wil ik scheppen. Daarnaast zou je jezelf kunnen afvragen: welke eigenschap van mijn ziel zou ik nu meer in mijn leven willen integreren. Welke kwaliteit wil ik meer leven, welke mooie Bron Energie wil ik meer zijn. De Bron Afstemmingen maken het mogelijk heel gemakkelijk toegang te krijgen tot hele positieve en waardevolle energieën. De Bron Afstemmingen geven je een goed gevoel en maken je leven gemakkelijker en fijner. Je kunt ze op ieder moment inzetten wanneer je meer je Zelf wilt zijn of een bepaald aspect van je Zelf beter tot uitdrukking wilt laten komen.

Thuis komen bij je Zelf, weer verbinding krijgen met de Bron

Zuiverheid, Schoonheid, Oorspronkelijkheid en Natuurlijkheid zijn een paar sleutelwoorden die op de Bron Afstemmingen van toepassing zijn. Bij de Bron denk je aan Thuis komen. Want de Bron is ons Thuis. Het is de plek waar we vandaan komen, en de plek waar we weer naar toe zullen gaan. Hier voel je je Thuis en heb je het gevoel dat het leven mooi is, en waard om te leven. De Bron maakt dat je je jong voelt en enthousiast bent over wie je bent, over wat er allemaal mogelijk is. Want Thuis is alles heel, is alles fris, is alles mooi. Het is natuurlijk wel belangrijk om de verbinding met de Bron weer te herstellen. Daarvoor zijn de Bron Afstemmingen gemaakt.

De Bron Afstemmingen, heerlijk baden in de Bron

In de Bron kun je je heerlijk baden. En de Bron Afstemmingen vormen daarbij een bad van een bepaald aspect van onze ziel. En van de Goddelijke Wereld. Een aspect dat wat meer aandacht zou kunnen verdienen, dat je weer meer in je leven zou willen integreren. Misschien zou je wat meer Liefde willen uitstralen. Of heeft je Vertrouwen door minder prettige ervaringen een deuk opgelopen. Misschien ben je niet altijd zo gelukkig met jezelf, en met je leven. Als je vaker rondloopt met een bepaalde onderhuidse onvrede, dan zou Vrede je heel goed kunnen doen. Of misschien zou je wat positiever in het leven willen staan. Bij de Bron Afstemmingen is vast en zeker ook voor jou iets moois en waardevols te vinden. Deze hemelse energieën worden warm aanbevolen.

Bron van Geluk

Bron van Kracht

Bron van Liefde

Bron van Positiviteit

Bron van Rijkdom

Bron van Schoonheid

Bron van Vertrouwen

Bron van Vrede

Bron van Vreugde