AFSTEMMINGEN

De Wereld Van De Aquarius Energieën

Op Afstemmingen.com zijn alle prijzen inclusief btw.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share on Stumble Upon Share via e-mail Print

Het Bestelformulier, hoe werkt dat?


Afstemming: Een afstemming is een spirituele energie die tijdens het geven van de afstemming als afstands-behandeling op je wordt overgebracht, en daarna altijd tot je beschikking staat (zeg gewoon de naam van de afstemming in je geest en de energie gaat weer stromen).


Bestellen: Voor het ontvangen van de afstemming dien je een afspraak te plannen. Dit doe je als volgt: klik op het formulier naast het Land ook Jaar, Maand, Dag en Tijd van je keuze aan en klik daarna op de Submit Button (en stuur mij zo de gegevens per e-mail). Klik dan op het Ideal icoontje, waarna de betaling precies zo plaats vindt als je gewend bent. Houd a.u.b 3 dagen tussen bestellen en ontvangen van de afstemming, zodat ik tijd heb voor de voorbereidingen.


Contact: Als ik de betaling heb ontvangen krijg je van mij per e-mail een bevestiging. (Als datum en tijd niet kunnen, stel ik een alternatief voor.) Daarnaast stuur ik je in de bijlage een Pdf-document waarin precies wordt uitgelegd hoe de procedure in zijn werk gaat. Je hebt dan ook nog tijd om eventuele vragen te stellen.


Is er iets niet duidelijk? Mail dan naar:

info@afstemmingen.com


Aankondiging Opleiding Energietherapeut


Bij Afstemmingen.com start binnenkort de opleiding voor


ENERGIETHERAPEUT


Voor wie is deze opleiding geschikt:


- Voor iedereen die affiniteit heeft met healing en spiritualiteit

- Voor iedereen die affiniteit heeft met energie en werken met energie

- Voor iedereen die graag een Healing Praktijk wil beginnen

- Voor iedere therapeut die nog een extra Healing-vorm kan gebruiken

- Voor Reiki-enthousiastelingen die een prachtig nieuw Healing-instrument willen ontvangen


Interesse? klik dan voor meer informatie hier 

BRON VAN LIEFDE: ALTIJD DE FIJNSTE VAN ALLE GEVOELENS IN OVERVLOED


Onuitputtelijke liefde

Bron van Liefde is het begin van alle goede dingen. Het is onuitputtelijk. Het heeft aan zichzelf genoeg, want dé liefde is altijd onvoorwaardelijke liefde. Het eist dus niets van de ander omdat het al liefde is en dus niets nodig heeft, niets wat de ander daar nog aan zou moeten of kunnen toevoegen. En het omvat alles wat als positief wordt ervaren: de caleidoscoop die God heet. En je kunt er ook nog eens nooit te veel van hebben.


De ware natuur

Liefde is wanneer je God ziet. In een andere persoon, een dier, een plant, de natuur, jezelf… Het is de ware natuur herkennen in de ander en in jezelf. En het brengt altijd win-win situaties, en het dient ook altijd het hoogste goed van allen. Dus laten we liefhebben, liefde zijn, liefde gebruiken, en God zien en zijn waar en wanneer we maar kunnen.
Denk aan het gebruiken van Bron van Liefde in deze situaties:


Het grote geschenk

Gebruik Bron van Liefde in al deze situaties en altijd wanneer je gevoel daar om vraagt. Je kunt er nooit te veel van hebben en je kunt er nooit te veel van geven. Er is geen groter geschenk. Het is het geschenk van het leven en het schenkt zelf leven. Geniet van de liefde, en geniet van het leven. Het kan zo mooi zijn.


Deze afstemming maakt ook deel uit van het Basis Pakket.


Alles is Liefde...


Prijs

Land

BRON VAN LIEFDE

BRON VAN GELUK

BRON VAN SCHOONHEID

BRON VAN VREUGDE

BRON VAN POSITIVITEIT

BRON VAN RIJKDOM

BRON VAN VERTROUWEN

BRON VAN VREDE

BRON VAN INTUÏTIE

BRON VAN INSPIRATIE

NAAR BOVEN

HOMEPAGE